Ancheta Tineretul devalizat. Moștenirea UTC, semnată de Paula Herlo, a fost lider absolut de audiență!

Ancheta Tineretul devalizat. Moștenirea UTC, semnată de Paula Herlo, a fost lider absolut de audiență!
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc,
Data publicarii: 24 Aprilie 2023
Data actualizare: 24 Aprilie 2023
Duminică, la România, te iubesc!, Paula Herlo a prezentat Tineretul devalizat. Moștenirea UTC, o anchetă despre un patrimoniu uriaș lăsat moștenire de părinții și bunicii noștri – cluburi, baze sportive, spații de agrement care au ajuns fie pe mâna unor oameni care nu au știut să le administreze, fie au făcut afaceri cu ele. Paula ne-a arătat că potențialul acestor locuri nu a fost pus în valoare, iar tinerii care ar trebui să beneficieze de pe urma lor sunt lipsiți de acest drept.

România, te iubesc! a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 3.9 puncte de rating și 19.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut 2.5 puncte de rating și 12.3% share. 

„Tinerii au nevoie de aceste case în care se simt auziți, înțeleși, în care să socializeze și să învețe. Aceste locuri sunt ale lor, lăsate moștenire de părinții și bunicii care au plătit pentru ridicarea lor. Iar autoritățile și politicienii trebuie să-i asculte și, mai ales, să-și ia gândul de la afacerile care se pot face cu aceste terenuri și clădiri și să investească timp scriind proiecte și legi care să ajute o generație care vrea să se facă auzită”, a spus Paula Herlo.

România, te iubesc! revine duminica viitoare, de la 18:00, cu o nouă anchetă. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!