Cum s-au costumat vedetele din România și copiii lor, la petrecerea de Halloween

Cum s-au costumat vedetele din România și copiii lor, la petrecerea de Halloween
Autor: Dana Popa
Data: 29 Octombrie 2018
Vedetele au sărbătorit Halloween-ul alături de copiii lor în cadrul unui mare eveniment desfășurat într-un cunoscut parc de distracții dintr-un mall din Capitală.

Prezentă printre invitați, dar și pentru a susține un recital, Anda Adam și-a făcut apariția într-o rochie albastră de prințesă, precum Elsa, îndrăgitul personaj din celebrul film de animație Frozen. Artista a sosit la petrecere alături de fiica ei, Evelin, micuța, în vârstă de trei ani, purtând o costumație identică cu cea a mamei sale. 

Citește și: Cindy Crawford, apariție surprinzătoare la o petrecere de Halloween. Cum s-a costumat supermodelul

Evelin a făcut, de altfel, senzație pe scena parcului de distracții, dansând alături de mama ei și oferind primul său recital. Micuța a fredonat una din piesele mamei sale, dar și un cântecel pentru copii, stârnind emoție printre sutele de oameni prezenți în public. Evelin s-a distrat apoi, alături de o prietenă, în mașinutele tamponabile și în jocurile mecanice ale parcului. 

La eveniment au participat și alte vedete cunoscute alături de copiii lor.

Andreea Bănică a oferit una din rarele sale apariții publice alături de fetița ei, Sofia (9 ani), și de băiatul ei, Noah (2 ani). Împreună s-au distrat în atracțiile parcului, în carusel, în simulatoarele 4D, la roata magică norocoasă, câștigând tichete pe care le-au putut schimba apoi cu jucăriile lor preferate. 

Amalia Enache a sosit alături de fiica ei, Alma. Micuța de doi ani s-a plimbat cu trenulețul și a condus mașinuțe decapotabile și chiar un autobuz londonez în miniatură. 

Ellie White și cei doi copii ai săi, Mihai și Maria, s-au jucat hochei de masă, s-au dat în rollercoaster și au călătorit în spațiu în simulatoarele 4D. 

La fel au procedat și Adina Halas și fiul ei, Serghei, acesta câștigând jucăria lui din pluș preferată odată ce a dovedit cât de dibace este la jucat hockey de masă. 

Oana Ioniță a participat la eveniment alături de soțul ei și de cei doi copii. Micuțul Mihai Maxim a purtat un inedit costum de țestoasă ninja, iar Isabel a oferit pe scenă un superb număr de gimnastică ritmică, dovedind că moștenește talentul în dans de la mama ei. De altfel, Oana Ioniță a intrat în atmosfera electrizantă a petrecerii și i-a învățat pe copiii prezenți la eveniment câteva mișcări de dans pe muzica antrenantă ce răsuna din boxe.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au preferat atracțiile potrivite vârstei lor și s-au dat în roller coaster și în mașinile tamponabile.

Eli Roman a avut grijă ca fiul ei, Andrei, să aibă unul din cele mai impresionate costume de Halloween: Ironman. 

Diana Bișinicu s-a distrat alături de fiica ei, Riana, în mai multe atracții ale parcului de distracții, printre care Convoy, Derby și celebrul roller coaster.

La fel au procedat și Diana Bart, Livia Graur și handbalista Narcisa Lecușanu, fiecare alături de copiii lor. 

FULLSCREEN
Cum s-au costumat vedetele din România și copiii lor, la petrecerea de Halloween
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO