Andi Moisescu a dezvaluit vorbele dulci ce-au prins gust amar

Andi Moisescu a dezvaluit vorbele dulci ce-au prins gust amar
Data publicarii: 07 Aprilie 2011
Data actualizare: 10 Aprilie 2011
De la iubire la ura nu e decat un pas, iar de la dulcegarii la injurii inca unul. Duminica, 10 aprilie, de la 13:05, Apropo Tv a cantarit ce a mai ramas din dragostea de odinioara ce lega cuplurile ce musteau de mondenitate.

Adevarate suflete pereche regasite, fiecare isi declara iubirea mai abitir, întrecandu-se în epitete, comparatii, hiperbole si alte nastrusnicii stilistice care mai de care mai sensibile.

Eh, timpul a trecut si odata cu el si-au luat zborul nu doar sentimentele ce pareau a fi de nezdruncinat, ci si poeziile ce sudau cuplurile de invidiat. Si cum pe cat de mare pasiunea, pe atat de mare dezamagirea, cum s-a rupt lantul de iubire, si vorbele dulci au inceput a rugini.

Ce-si spuneau la inceputuri Pepe si Oana Zavoranu, Irinel Columbeanu si Monica, Adelina Pestritu si Liviu Varciu, Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg, Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu si ce s-a ales de dulcegariile lor atunci cand relatiile lor si-au dat duhul, duminica, in Apropo Tv.

Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii "Happy Hour", Mihai Traistariu si Sorana, fosta componenta a trupei A.S.I.A, s-au avantat la comentat.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!