Andi Moisescu in duet cu Mihai Petre, Iulia Vantur danseaza, iar Loredana si mama ei gatesc mai ceva ca la MasterChef, de 1 Decembrie, la "ProTV e al tau"

Andi Moisescu in duet cu Mihai Petre, Iulia Vantur danseaza, iar Loredana si mama ei gatesc mai ceva ca la MasterChef, de 1 Decembrie, la  ProTV e al tau
Data: 28 Noiembrie 2013
Pe 1 Decembrie "ProTV e al tau", o super productie aniversara prezentata de Smiley si Pavel Bartos va aduce vedetele intr-o ipostaza complet noua!

Ele vor trece in postura  de concurenti fiind atent comentate si analizate de un juriu special, format exclusiv din tineri de 18 ani, varsta pe care ProTV o aniverseaza in aceasta zi. Fie ca vor dansa, vor gati sau vor canta , starurile ProTV isi vor etala in fata juriului si al publicului un talent pe care l-au tinut bine ascuns pana acum. 

De 1 decembrie, sarbatorim impreuna 18 ani de ProTV. La multi ani, Romania! La multi ani, ProTV!

Faptul ca Nea Marin este un as al dansurilor populare este deja o certitudine, dar nimeni nu l-a vazut inca dansand si altceva. Este momentul ca pe 1 Decembrie acesta sa puna  pe masa toate talentele, asa ca a pregatit un super moment si va dansa jive impreuna cu Silvia Uceanu, membra a baletului coordonat de Edi Stancu

Loredana nu straluceste doar pe scena ci si in bucatarie. Diva gateste de 1 Decembrie impreuna cu mama ei si e gata sa dea juriul pe spate cu preparatele ei. De la pupitrul juriului “Dansez pentru tine” direct in bucatarie. Elwira e hotarata sa arate ca nu este doar o super dansatoare, ci si o super gospodina, iar pentru asta va apela la retetele ei secrete cu care si-a cucerit sotul. Iulia Vantur are si ea o surpriza pentru telespectatorii ProTv, iar de 1 Decembrie le pregateste un dans asa cum nu au mai vazut! 

Cei trei MasterChefi lasa bucataria pentru… scena. Toti i-au vazut gatind, dar putini i-au auzit cantand. De 1 Decembrie acestia dau jos sortul si pun mana pe microfon pentru a impresiona juriul cu un preparat muzical de exceptie. 

Una din marile surprize ale serii va fi fara doar si poate duetul Mihai Petre-Andi Moisescu. Juratii de la “Romanii au talent” trec in postura de concurenti, motiv pentru care si-au pregatit cu mare seriozitate numarul. 

Momentele speciale de 1 Decembrie nu se vor opri aici: Gina Pistol este gata sa interpreteze varianta proprie de “Happy Birthday, ProTV”, baletul coordonat de Edi Stancu lasa dansul si se apuca de cantat, iar ventrilocii Sandu Eduard si Crina Zvoboda, pe care telespectatorii ii cunosc deja de la “Romanii au talent” vin si ei cu un numar special. 

Si, pentru ca este o zi de sarbatoare, surprizele nu se vor opri aici, show-ul promite sa-si surprinda telespectatorii cu fiecare numar ce va intra pe scena. 

  

FULLSCREEN
Andi Moisescu in duet cu Mihai Petre, Iulia Vantur danseaza, iar Loredana si mama ei gatesc mai ceva ca la MasterChef, de 1 Decembrie, la “ProTV e al tau”,
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies