Andi Moisescu in impas: 4 baieti fierbinti pe urmele lui! Duminica, de la ora 13:05, in Apropo TV

Andi Moisescu in impas: 4 baieti fierbinti pe urmele lui! Duminica, de la ora 13:05, in Apropo TV
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, duminica, ProTV,
Data publicarii: 12 Decembrie 2014
Data actualizare: 12 Decembrie 2014
Duminica, 14 decembrie, de la ora 13:05, Apropo TV vine cu o editie speciala si cu invitati fierbinti. Estetica frumosului romanesc va fi reprezentata saptamana aceasta de monumentul ridicat in cinstea cepei, monumentul in forma de maciuca, biserici vechi modernizate cu termopane, Poarta Sarutului spalata cu jetul si Statuile cu sanii prea mari. Toate acestea vor fi dezbatute in cadrul rubricii Estetica frumosului de catre Andi Moisescu si invitatii sai: Alina Valcu, Costi Dita si Razvan Exarhu.

Romania care este vine cu o surpriza de proportii saptamana aceasta. Cei patru baieti fierbinti, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait vin in platoul emisiunii si schimba complet formatul, dar si prezentatorul. O explozie de amuzament si voie buna, duminica, de la 13:05.

Nici saptamana aceasta publicitatea nu va fi uitata. Este pusa la loc de cinste si il aduce pe Bogdan Moraru de la Graffiti BBDO pentru a comenta spoturile publicitare ale unor furnizori de telefonie, cablu  si internet de la noi si asocierea lor cu diversi fotbalisti.

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, dar si situatii care starnesc hohote de ras, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!