Andi Moisescu revine cu Apropo TV. Emisiunea sărbătorește 15 ani și 30 de sezoane

Andi Moisescu revine cu Apropo TV. Emisiunea sărbătorește 15 ani și 30 de sezoane
Citeste mai mult despre: Andi Moisescu, Apropo TV, sezon,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 13 Septembrie 2019
Data actualizare: 13 Septembrie 2019
Andi Moisescu revine cu Apropo TV! Emisiunea sărbătorește 15 ani și 30 de sezoane

Azi, Steaua se numește FCSB și e pe locul 11 în Liga 1. În același an, premierul României era Călin Popescu Tăriceanu, care azi nu mai e la guvernare și nici nu mai candidează la președinție. 

Sunt și unele lucruri care se întâmplă bine-mersi în continuare, ca acum 15 ani. Poate chiar mai bine. E cazul emisiunii Apropo TV, prezentată de Andi Moisescu, care a debutat pe 15 februarie 2005 și se întoarce, în sezonul cu numărul 30, pe 15 septembrie 2019. Deși azi publicul fidel al emisiunii stă mai mult pe net, Apropo TV continuă și la televizor. Cu o mică diferență față de sezoanele trecute: atât Andi Moisescu cât și Apropo TV furnizează conținut pentru TV de pe canalele de YouTube aferente și nu invers.  

Principalul segment al emisiunii rămâne “România care este”, unde se comentează cele mai amuzante știri ale săptămânii. În prima ediție sunt cele legate de Operațiunea Litoral 2019, care e mult diferit față de litoralul din 2005. Când dimineața te trezeau DJ-ii de la afterhours și nu pikamerele și betonierele, ca azi.

Aventurile gastronomice ale lui Andi Moisescu continuă și în acest sezon, la “Fast & Fresh”. Alături de noi rețete și noi chefi (primul pe listă fiind Cezar Munteanu).

În fine, în sezonul 30 se întoarce “The Pubfather”, tradiționala platformă de dialog relaxat despre advertising și creativitate, în paralel cu “Meditații virale”, unde Andi Moisescu și invitații săi dezbat și analizează cele mai hot clipuri și trenduri din mediul online.

Apropo TV revine duminică, 15 septembrie, de la ora 13:00, sau în reluare după miezul nopții.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies