Andi Vasluianu, protagonistul serialului ”Profu`”: ”Proiectul mi se pare extrem de educativ”

Andi Vasluianu, protagonistul serialului  Profu` :  Proiectul mi se pare extrem de educativ
Citeste mai mult despre: profu, Andi Vasluianu,
Data: 13 August 2019
În curând, PRO TV va difuza serialul românesc ”Profu`”, cu Andi Vasluianu în rolul principal. Cu această ocazie, actorul ne-a dezvăluit detalii din culisele acestei producții. 

În această toamnă, PRO TV lansează un nou serial: ”Profu`”. În timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă, personajul Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, acceptă provocarea. Prin metode neconvenționale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Citește și: S-a sunat! Vine Profu` la PRO TV. Andi Vasluianu este protagonistul serialului

Andi, cum este să revii la PRO TV, într-un serial de televiziune? Ce ne poți spune despre acest nou proiect?

În primul rând, mă bucur foarte tare că am revenit cu proiectul acesta pentru că-mi place foarte mult. Mi se pare extrem de educativ. 

În noul serial, ai rolul unui profesor de liceu. Care sunt sursele tale de inspirație în conturarea personajului?

Cinstit, cred că prima sursă de inspirație e scenariul, după care se întâmplă lucruri: din scenariu ajungi să te duci cu atenția către altceva, către societate, către ce se întâmplă și aduni ori din memoria afectivă, ori din ce mai vezi. Profu’ nu e un personaj care să presupună genul acela de pregătire, doar când e vorba despre fizică stau la discuții cu nevasta-mea, pentru că e deșteaptă. Ea e partea deșteaptă a familiei. 

În fiecare episod, serialul se va concentra pe subiecte sensibile, precum droguri, bullying, discriminare, sarcini nedorite... Crezi că serialul va da răspunsuri pentru aceste probleme care există în realitate, în zilele noastre?

Nu cred că un serial, oricare ar fi el, ar trebui să dea răspunsuri. Când începi să dai lecții de viață, ai stricat toată povestea. Nu cred că despre asta e vorba. E despre a oglindi niște situații, pur și simplu. 

Îți mai aduci aminte vreo întâmplare amuzantă, trăsnită de pe vremea când erai licean?

Eram la seral, eu am făcut liceul la seral, din clasa a 11-a până în a 13-a, și acolo erau elevi de toate vârstele. Știu că l-a ridicat pe un coleg, la biologie, și l-a întrebat care sunt glandele anexe, iar eu i-am șoptit așa, ușor: ”limba și dinții”. Nu sunt astea, evident! Și el a zis foarte sigur pe el ce i-am șoptit eu și a luat 2. Glume de genul ăsta îmi plăcea să fac cu cei care erau mai puțin pregătiți. 

Ce ne poți spune despre colegii tăi de serial, în special despre ”aripa tânără”? 

Mi se pare o generație excepțională. Dacă e ceva ce mă atrage enorm la proiectul acesta e datorită acestor puștani care sunt extraordinari. Sunt interesați de niște lucruri pe care eu însumi nu le știu. Pe lângă faptul că, în loc să-și piardă timpul aiurea, pe străzi, ei învață câte un instrument, sunt atrași de dans, de anumite stiluri de dans, de jazz. Am avut niște discuții cu ei excepționale despre religie, de toate cele... Mi se par minunați! Sunt niște căutători, ador oamenii ăștia și nu am decât să învăț de la ei.

Un mesaj pentru telespectatorii PRO TV... La ce să se aștepte de la noul serial, Profu? 

Să nu se aștepte la nimic. Să se așeze și să se uite. Dacă o să le placă, să rămână acolo. 
 

Vezi și: Profil de celebritate - Tom Hardy

 

FULLSCREEN
Andi Vasluianu, protagonistul serialului ”Profu`”: ”Proiectul mi se pare extrem de educativ”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO