Andra a acceptat provocarea lui Maruta si si-a turnat apa in cap. Reactia ei e de milioane - VIDEO

Andra a acceptat provocarea lui Maruta si si-a turnat apa in cap. Reactia ei e de milioane - VIDEO
Data publicarii: 23 August 2014
Data actualizare: 24 August 2014
Catalin Maruta s-a alaturat campaniei "Ice Bucket Challenge" si ajuta la strangerea de fonduri, pentru cercetarea in domeniul sclerozei laterale amio-trofice.

Andra a raspuns provocarii sotului ei, fiind dintotdeauna o sustinatoare a campaniilor umanitare. Filmarea a fost facuta pe marginea unui bazin de inot, iar Andra s-a pregatit din timp pentru "dusul rece": si-a strans parul, nu s-a machiat si s-a imbracat comod.

"As vrea sa nominalizez niste oameni care cu siguranta vor spune <<DA>>: o sa incep cu nasii copilului nostru, Arpi si Ane Pászkány, Pepe si Liviu Teodorescu", a spus artista inainte sa-si toarne galeata cu apa in cap.

 

"Am acceptat provocarea lui Cristian Popescu Piedone. Atat eu cat si sotia mea Andra vom dona bani pentru campania initiala " Ice Bucket Challenge", pentru a ajuta cercetarile in cazul sclerozei. La randul meu vreau sa nominalizez pe urmatoarele persoane : band-ul emisiunii - Trupa Zero Official si trupa Red Blonde, colegul Andi Moisescu, iubita mea sotie Andra si provocarea provocarilor CEO -ul ProTV - Aleksandras Cesnavicius. Aveti la dispozitie 24 de ore! Bafta!", a spus Catalin Maruta inainte de a-si turna in cap o galeata cu apa si gheata.

 

Iar Aleksandras Cesnavicius a acceptat provocarea. Initial a facut o donatie pe site-ul alsa.org, pentru sustinerea cercetarilor in domeniul sclerozei apoi i-a nominalizat pe Ilie Nastase, Tudor Chirila si Mihai Bobonete, care au 24 de ore la dispozitie sa raspunda provocarii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies