Andra despre Adrian Tutu: "Eu te vad ca un Eminem al Romaniei" VIDEO cu momentul de hip hop!

Andra despre Adrian Tutu:  Eu te vad ca un Eminem al Romaniei  VIDEO cu momentul de hip hop!
Data: 02 Aprilie 2011
Tutu Adrian a reusit sa impresioneze nu numai juriul ci si publicul cu un nou mesaj pe care l-a transmis odata cu performanta lui din a doua semifinala a show-ului Romanii au talent: „Iubiti-va parintii!”. Inainte de a intra pe scena a spus ca: „Acest concurs este sansa vietii mele”  

Tutu Adrian este un tanar pe care viata l-a motivat sa se exprime in versuri si chiar el spune ca: „Prin versuri ma descarc si ma regasesc. Mereu mi-am dorit sa fac asta pentru parintii mei.” Inainte sa intre pe scena, Andi Moisescu a spus despre el ca „este hip-hop-erul autentic” in timp ce Mihai Petre a adaugat ca „versurile si talentul lui l-au adus in semifinale”.

Citește și

Adrian a intrat pe scena alaturi de baletul coordonat de Edi Stancu si pe langa faptul ca a cantat a si dansat pe piesa lui. Dupa ce a terminat, in plauzele multimii Adrian a fost extrem de coplesit de emotii iar Andra i-a spus ca „Eu te vad ca si un Eminem al Romaniei”.

Mihai Petre i-a apreciat mesajul :”Mi-ai placut si mai mult. Ai transmis un nou mesaj, te-ai reinventat. Pe langa faptul ca ai cantat foarte bine ai si dansat foarte bine. Eu vreau sa te vad in etapa urmatoare”. Andi i-a spus ca pentru el prestatia lui a insemnat faptul ca nu mai trebuie sa-i demonstreze nimic.
Vizibil emotionat, Adrian a spus ca „Un simplu mesaj am avut de transmis: IUBITI-VA PARINTII! – ceea ce era scris si pe tricoul lui.

Vezi mai multe pe Romanii au talentVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies