Andra, Sore si Marius Moga au luat note mari la BAC. Cu ce medii se mandresc vedetele si politicienii

Andra, Sore si Marius Moga au luat note mari la BAC. Cu ce medii se mandresc vedetele si politicienii
Citeste mai mult despre: BAC, Andra, Bacalaureat 2014, note la BAC, vedete,
Data publicarii: 30 Iunie 2014
Data actualizare: 30 Iunie 2014
Unii au terminat liceul cu brio, altii cu chiu, cu vai. Dupa dezastrul din ultimii ani de la bacalaureat, insa, ei se pot mandri ca au promovat examenul de maturitate cu fruntea sus.

Marius Moga a luat bacalaureatul cu 9.30, la Alba Iulia. Marius a terminat liceul "Horea, Closca si Crisan". "Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe langa ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie", a marturisit el.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzica Dinu Lipatti, sectia de actorie. Nota care a bucurat-o cel mai mult a fost, cu siguranta, cea de 10 obtinuta la proba "Arta actorului". Media finala, 9.28, a clasat-o pe locul al doilea pe liceu.

"Era sa nu ajung la examenul de bacalaureat pentru ca aveam filmari. Cand m-au intrebat care erau zilele de examen, mi-a fost rusine ca trebuia sa lipsesc de la filmari asa ca am spus ca doar doua zile sunt examinata. Astfel ca in ziua examenului am fost dimineata la Buftea la filmari si am ajuns pe muchie si la examen", isi aminteste ea.

Margherita, fata Clejanilor, a luat BAC-ul din a treia incercare. Nu a reusit vreo performanta extraordinara, dar a primit diploma pe care scrie 6.65.

Andra si Sore au reusit si ele sa ia note mari la BAC, 9.07, respectiv 9.16.

Andra a fost eleva a Colegiului Economic "A.D. Xenopol", la "Turism si alimentatie publica". Cea mai mica nota a Andrei a fost 7.7 la geografie - proba scrisa, iar notele maxime, la limba romana si engleza.

Ce note au luat alti membri LaLa Band

Raphael Tudor a luat 6.35 la limba si literatura romana, 8.25 la istorie si 8.75 la geografie. Media lu finala a fost 7,78.

"Bubu" Cernea, fost membru al trupei, a inceput cu un 5.9 la romana, dar a revenit apoi cu un 7.8 la istorie si un 8.3 la geografie.

Gloria Melu a luat 7.05 la romana, 8.5 la istorie si 8.5 la geografie pentru o medie finala de 8.01.

Alina Eremia a obtinut la BAC media 8.96. La limba romana a luat 8.10, la istorie a obtinut 8.80, iar la sociologie a avut nota maxima, 10.

Cu ce note se lauda politicienii

Elena Udrea a absolvit Colegiul B.P. Hasdeu din Buzau cu media 7.93.

Marian Vanghelie a luat BAC-ul la 33 de ani, in 2001, fiind absolvent al liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti. Cu un an inainte, Vanghelie fusese dat afara din examen, pentru ca avea asupra lui "surse de informare", altfel spus, copiute.

Mircea Geoana a obtinut media 9.80 la bacalaureat.

Premierul Victor Ponta a luat 10 la limba romana. Cu aceeasi nota se mandreste si Crin Antonescu.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!