Andreea Antonescu a iesit cu vacile si caprele la pascut pe www.protv.ro

Andreea Antonescu a iesit cu vacile si caprele la pascut pe www.protv.ro
Data publicarii: 22 Ianuarie 2010
Data actualizare: 22 Ianuarie 2010
Daca nu ai vazut in vara editia emisiunii \"Serviti va rog\" in care Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel si Miki, ex-Capital au experimentat viata la tara cu toate greutatile ei, ai avutocazia sa revezi aceasta editie la Pro Tv si LIVE pe www.protv.ro, duminica, 24 ianuarie, de la 13:15.

Ca si vedetele din editiile anterioare, ei au trecut prin adevarate peripetii pentru a indeplini sarcinile tot mai dificile date de Nea Marin, specialistul in folclor al emisiunii “Dansez pentru tine” si responsabilul cu atribuirea sarcinilor la “Serviti, va rog!”. Vedetele au stat la coada vacii, au curatat grajdurile, au facut dulceata in casa si au salvat o gaina de la moarte sigura, pentru ca o familie numeroasa sa plece pentru prima data impreuna intr-o vacanta. Pe langa toate aceste corvoade, nu au scapat nici de pretentiile exagerate ale clientilor pensiunii, care le-au pus bete in roate de cate ori au avut ocazia.

Edi Stancu a intrat in pasi de dans in ograda pensiunii de la “Serviti, va rog!”, pregatit sa coboare la munca de jos, pentru ca familia Iasinovschi, din Campulung Moldovenesc, sa petreaca un concediu de vis impreuna. Cei patru copii isi doresc foarte mult sa mearga intr-o vacanta de neuitat la mare.

Andreea Antonescu, Viorel si Miki au renuntat pentru o saptamana la concerte, pentru a-si demonstra calitatile de gazde perfecte ale pensiunii de la “Serviti, va rog!”. Andreea a putut fi vazuta la cratita, au parcurs kilometri intregi pana la izvor si a iesit cu vacile si caprele la pascut, pentru ca Mihai Aioanei, din Falticeni, sa mearga pentru prima data intr-o vacanta alaturi de mama si bunica lui. Familia locuieste intr-o casa darapanata si nu a mers niciodata mai departe de judetul in care locuieste. Un concediu alaturi de familia lui este pentru Mihai tot ceea ce-si doreste in acest moment.

Viorel s-a desteptat dis de dimineata si a robotit fara oprire pana la miezul noptii, pentru ca cei doi copii ai familiei Ristache, din Bucuresti, sa se bucure de o vacanta alaturi de parintii lor. Veniturile familiei sunt foarte mici, astfel ca nu s-a pus vreodata problema plecarii intr-un concediu, impreuna.

Miki
a demonstrat ca are calitatile unei adevarate gospodine si a gatit in regim de restaurant, a spalat rufe ore intregi, a hranit animalele si a intoars fanul pentru ca familia Ciubotariu, din Prahova, sa petreaca o vacanta de neuitat. Cei patru copii locuiesc alaturi de parintii lor intr-o camera cu chirie si se descurca foarte greu cu banii.


 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies