Andreea Bănică, încurajată de tatăl ei să pozeze goală într-o revistă pentru bărbați

Andreea Bănică, încurajată de tatăl ei să pozeze goală într-o revistă pentru bărbați
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 07 Iunie 2022
Data actualizare: 07 Iunie 2022
Andreea Bănică a recunoscut faptul că tatăl ei a fost extrem de încântat atunci când vedetei i s-a propus să pozeze dezbrăcată într-o revistă pentru bărbați.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Aceasta a trecut prin multe experiențe de-a lungul vieții, care au ajutat-o să devină cea mai bună versiune a sa. Recent, blondina a fost invitată la o emisiune mondenă, unde a vorbit despre mai multe etape importante din viața ei. Printre acestea se regăsește și perioada în care a pozat goală într-o revistă dedicată bărbaților. 

Aceasta a povestit că la acea vreme a fost extrem de influențată de soțul și tatăl ei să se dezbrace pentru bani. După toate insistențele, ea a apărut pe coperta revistei pentru bărbați și a primit o sumă uriașă de bani. Aceste câștiguri le-a investit într-un apartament, de care se bucură și astăzi. Cu toate acestea, Andreea Bănică susține că i-a fost foarte greu să pozeze dezbrăcată, însă acum, dacă ar avea ocazia, lucrurile ar sta cu totul diferit.

„Cred că aș arăta mai bine acum. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da (n.r. să pozeze goală). La vremea aceea, am spus da pentru bani. Nu știu de ce, domnul Silviu Boierescu a spus că nu primeam foarte mulți bani, a fost o sumă destul de mare. Zece mii de dolari am primit pentru acel pictorial, la vremea aceea, sunt foarte mulți ani de atunci. Pentru mine au fost niște bani ca și căzuți din cer. Cu rușinea mea cu tot, abia m-au convins tatăl mau și Lucian. Tata, când a văzut primul număr cu Dana Săvuică, a venit acasă și mi-a spus: „Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi”, a declarat ea în cadrul unei emisiuni mondene.

În acel moment, când a văzut cum tatăl ei insistă să se dezbrace pentru a poza într-o revistă dedicată bărbaților, Andreea Bănică a avut o reacție extrem de acidă. Ulterior însă, la insistențele soțului și ale tatălui, ea a acceptat propunerea. Cu toate acestea, blondina susține că mult timp s-a simțit rușinată de decizia luată.

„Vai, l-am făcut în toate felurile. L-am făcut nebun, cum să spui tu, tatăl meu, așa ceva, să mă vezi dezbrăcată în revistă. Ei bine, când a venit oferta din partea revistei, amândoi au complotat și s-au pus de acord să pozez în această revistă. Lucian mi-a promis marea și sarea, că nu va fi nimeni acolo decât el și fotograful. Îmi venea să-i zic să-l dea afară și pe fotograf, să mă pozeze el sau eu singură. Am pozat în bikini, mi-au scos bikini în Photoshop, iar când a apărut revista nu voiam să o văd, pentru că nu mi-a plăcut coperta. Nu simțeam acea poziție și mă uitam, cumva, strâmb. Nu mi-a plăcut deloc, mi-a fost rușine, dar acei bani au fost foarte importanți în viața mea și mi-am luat un apartament pe care îl am și astăzi”, a declarat ea.

Sursă foto: Facebook/Andreea Bănică

VEZI ȘI: Trendurile anului 2022 de pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!