Andreea Banică lansează un nou single „De nebună”

Andreea Banică lansează un nou single De nebună
Citeste mai mult despre: Andreea Banica, De nebună, single, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Septembrie 2019
Data actualizare: 18 Septembrie 2019
Andreea Bănică lansează „De nebună”, o piesă pop, despre minciună și iubire, compusă de Dorian Oswin, Anastasia Sandu, orchestrată de Alexandru Stangaciu și Dorian Oswin, ce este însoțită de un videoclip în regia lui Dan Petcan.

Single-ul este un îndemn adresat femeilor de a fi puternice și de a face cât mai puține compromisurile pentru fericirea lor.

„«De nebună» este o piesă cu un sound diferit față de ceea ce am lansat până acum. V-am obișnuit de-a lungul timpului cu melodii cu un mood pozitiv, fericit, însă de dată asta, m-am pus în pielea unei femei care suferă din dragoste, care este înșelată și care se minte să rămână în acea relație pentru omul pe care îl iubește, chiar dacă acesta a greșit.
Cred că o mare parte din femei au trecut prin asemenea probleme la un moment dat, femei pe care le îndemn să nu accepte o astfel de situație indiferent de ceea ce se întâmplă. Nu merită să trăiești o viață întreagă o minciună pentru nimeni și pentru nimic
”, mărturisește Andreea Bănică.

Anul trecut, diva pop dance a lansat „Ce vrei de la mine”(feat. Balkan), “Linda” și “Departamentul de relații”(feat. UDDI) , iar în 2016, ne-a cucerit cu “Rain în July”( feat. Jorge), piesă ce a generat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Andreea Bănică a uimit publicul cu piese și în limba spaniolă sau engleză, printre care ”Samba” și “Love în Brasil”, single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au fost difuzate în Turcia, Franța, Israel, Africa de Sud, Republica Cehă, Croația, Canada și nu numai.

De-a lungul timpului, artista a mai lansat piese de succes precum “Fiesta”, “Sexy”, “În lipsa ta” (feat. What’s UP), “Rupem boxele” (feat. Shift), “Același iubit”, “Shining heart” (feat. Laurențiu Duță) și “Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound). 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!