• PRO TV
  • Andreea Esca alearga impreuna cu familia la evenimentul caritabil Trikids Challenge 2014

Andreea Esca alearga impreuna cu familia la evenimentul caritabil Trikids Challenge 2014

Andreea Esca alearga impreuna cu familia la evenimentul caritabil Trikids Challenge 2014

Andreea Esca alearga pe 1 noiembrie alaturi de sotul ei, Alexandre Eram, si cei doi copii, la evenimentul caritabil Trikids Challenge. Evenimentul isi propune sa stranga fonduri pentru copii care nu au acces la informatii si a pornit de la ideea conform careia la nivel national, peste o treime dintre tineri au dificultati de intelegere a ceea ce citesc, in vreme ce un sfert dintre copii sunt obezi. Incercand sa rezolve problema lecturii in randul celor mici, Asociatia Curtea Veche a gasit o solutie creativa ce promoveaza in acelasi timp sportul in familie. 

Reprezentantii Asociatiei Curtea Veche participa la Trikids Challenge 2014, proba Family Fun Run, pentru a strange fonduri dedicate promovarii lecturii in randul copiilor din mediile defavorizate.

Oricine poate sustine cauza prin donatii online pe platforma Galantom.ro. Pentru fiecare 2 euro donati, un copil din mediul rural poate fi integrat in programul national de lectura “Cartile copilariei”, prin care Asociatia Curtea Veche realizeaza donatii de carte si creeaza cluburi de lectura in comunitatile din medii defavorizate.

“Stiu ca exista mii de copii care si-ar dori sa se piarda in povesti, dar care n-au acces la carti. Gasesc programul national de lectura “Cartile copilariei”, propus de Asociatia Curtea Veche, o idee extraordinara si vreau sa particip alaturi de familia mea la infiintarea a cat mai multe cluburi de lectura in tara, unde profesori pasionati sa-i invete pe cei mici sa iubeasca literatura. Vom alerga in familie la proba Trikids Family Fun Run pentru Asociatia Curtea Veche si copiii care isi doresc sa citeasca si nu au posibilitati”, declara Andreea Esca, jurnalist si fundraiser Asociatia Curtea Veche.

Puteti urmari evolutia reprezentantilor Asociatiei Curtea Veche la Trikids Challenge 2014 – Family Fun Run si realiza donatii online urmarind link-urile:

Familia Eram: http://asociatiacurteaveche.galantom.ro/FamiliaEram 

Familia Stoica: http://asociatiacurteaveche.galantom.ro/FamiliaStoica

Echipa Trii Moldoveni: http://asociatiacurteaveche.galantom.ro/EchipaTriiMoldoveni.

“Cartile copilariei” este un program national de lectura realizat de Asociatia Curtea Veche drept solutie la principalele probleme ale copiilor cu varsta intre 8 si 14 ani din tara noastra: analfabetismul si dificultatile de intelegere a textelor.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni