Andreea Esca, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea se pregatesc de sarbatoare: ProTv implineste 17 ani

Andreea Esca, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea se pregatesc de sarbatoare: ProTv implineste 17 ani
Data publicarii: 25 Noiembrie 2012
Data actualizare: 25 Noiembrie 2012
Cea mai veche prezentatoare a Stirilor ProTV, Andreea Esca, si cele mai noi, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea, au realizat impreuna un pictorial special pentru noul numar al revistei ProTV Magazin, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, cand ProTV implineste 17 ani.

In interviul acordat in exclusivitate pentru aceasta publicatie, stiristele marturisesc ce le leaga cel mai mult de Romania, care este primul gest patriotic de care isi amintesc si care sunt, din punctul lor de vedere, principalele atuuri pe care le are tara noastra.

Desi este persoana care aduce de atatia ani in casele telespectatorilor principalele evenimente ale zilei, Andreea Esca este in continuare coplesita de emotii in preajma datei de 1 Decembrie. “Ma impresioneaza trecerea anilor. Mi se pare ca ieri a fost 1 Decembrie de anul trecut. Si am emotii ingrozitoare, ca la 1 Decembrie 1995”, a marturisit vedeta ProTv.

Tot de primul 1 Decembrie petrecut in ProTv isi amintesc cu mare drag si coelgele de pupitru ale lui Mihai Dedu, iar aceasta este ziua in care vin la serviciu cu gandul ca urmeaza sa traiasca momente speciale alaturi de colegi. “Ne strangem cu totii in redactie si urmarim materialele facute pentru aceasta zi, despre oameni frumosi la suflet, deosebiti, romani demni de luat exemplu”, spune Lavinia Petrea. “ProTv este un colos care, incet si sigur, mi-a asezat viata, m-a crescut frumos si m-a invatat sa-mi fac meseria corect”, a concluzionat cu sinceritate Andreea Marinescu.

In ce colt de tara le-ar placea sa traiasca, pe unde ar plimba strainii daca ar vrea sa-i faca sa ia corect pulsul Romaniei, ce ar schimba in tara noastra dar si multe alte dezvaluiri, maine, in noul numar al revistei ProTv Magazin.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies