Andreea Esca, de 19 ani la ora 19:00. De ziua ProTV, prezentatoarea Stirilor pastreaza traditia

Andreea Esca, de 19 ani la ora 19:00. De ziua ProTV, prezentatoarea Stirilor pastreaza traditia
Data publicarii: 30 Noiembrie 2014
Data actualizare: 01 Decembrie 2014
Pe 1 decembrie, Andreea Esca va spune din nou “Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti” purtand acelasi sacou rosu de la prima emisie ProTV, pe 1 decembrie 1995.

A inceput inca de la varsta de 19 ani sa prezinte stiri si a ramas pe ecran de atunci. De 19 ani, Andreea e prezentatoarea Stirilor PRO TV de la ora 19 si le aduce oamenilor in fiecare seara cele mai importante subiecte ale zilei. 

Ziua de 1 decembrie ii da emotii de fiecare data, chiar daca a realizat de la bun inceput ca aceasta profesie este dragostea vietii ei: “A fost un fel de dragoste la prima citire daca pot spune asa. Cred ca a fost un lucru care mi s-a potrivit, iar mie mi-a placut. Toti acesti ani mi-au adus multa experienta. Acum 20 de ani poate ca nu as fi stiut sa ies dintr-un moment de impas asa cum se intampla acum. Sunt lucruri pe care le inveti si care iti dau o anumita degajare. Emotiile trec pe parcurs, desi cu timpul esti mai constient de ceea ce faci si iti dai seama de responsabilitatea pe care o ai. Eu la 19 ani nu aveam nici o emotie, pentru ca pe vremea aceea nu constientizam responsabilitatea pe care o aveam si eram condusa doar de curajul si pasiunea tineretii.”

Celebrul sacou rosu a trecut testul celor 19 ani, cu mici modificari si reconditionari. Alegerea sacoului a fost o pura intamplare fericita, care a scris o pagina din istoria PRO TV. “Era un costum pe care il aveam acasa si in ziua aia m-am gandit sa-l imbrac. Iar acum a ajuns in istorie. De fapt, pentru ca mi-a trecut prin minte sa-l port si in anii urmatori, a devenit traditie.” – declara Andreea Esca.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!