Andreea Esca, detalii despre croaziera pe Mediterană. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a plănuit o adevărată aventură pentru fanii ei

Andreea Esca, detalii despre croaziera pe Mediterană. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a plănuit o adevărată aventură pentru fanii ei
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 18 Septembrie 2023
Data actualizare: 18 Septembrie 2023
La sfârşitul lunii septembrie, Andreea Esca va pleca într-o călătorie pe mare, la bordul vasului de lux Celebrity Edge. Este vorba despre o croazieră cu activităţi. Biletul costă 3.000 de euro de persoană, iar traseul trece prin Spania, Franţa şi Italia.
  • Andreea Esca

În timpul excursiei, pasagerii se vor bucura de vizita orașelor: Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma, în perioada 23-30 septembrie.

Andreea Esca a pus la punct toate etapele desfășurării acestei întâlniri cu fanii. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a spus că vor fi aproape 70 de persoane în croazieră.
 
„A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos. Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine”, a declarat ea într-un interviu pentru paginademedia.ro .


 
Vedeta spune că i-a venit ideea organizării unei astfel de călătorii anul trecut, după ce a fost cu o prietenă într-o croazieră. „M-am gândit că aş vrea să ofer această experienţă şi pentru cei din comunitatea noastră de la A list Magazine, a menționat ea. 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Esca

Vezi și: Andreea Esca, interviu exclusiv cu John Malkovich

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!