Andreea Esca, mesaj special pentru Tibi Ușeriu

Andreea Esca, mesaj special pentru Tibi Ușeriu
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, mesaj, Tibi Useriu,
Data publicarii: 31 Iulie 2020
Data actualizare: 31 Iulie 2020
Și idolii noștri au idolii lor! Andreea Esca a ținut să îl încurajeze și să îl felicite pe unul dintre maratoniștii români deveniți model.   
Mesajul Andreei se deschide cu o frază cheie din cartea autobiografică a lui Tibi Ușeriu și se încheie cu vorbe frumoase care susțin proiectul al cărui ambasador este sportivul de performanță, Via Transilvania: 
 
"Când nu mai poți, mai poți un pas!” Felicitari @tibiuseriu pentru că duci drumul mai departe! Drumul care unește! #descoperaromanialapas @viatransilvanica


 
Proiectul Via Transilvanica, al cărui ambasador este maratonistul Tibi Uşeriu, este tot mai aproape de forma finală.
În toamna anului trecut a avut primele rezultate îmbucurătoare: au fost daţi în folosinţă primii 134 de kilometri în judeţul Bistriţa.
 
Pe pagina proiectului, unde sunt îndemnați să contribuie AICI toți cei care vor să susțină inițiativa, scrie: "Am realizat 684 km. Avem nevoie de ajutorul tău pentru a oferi României ceva unic."
 
Tiberiu Ușeriu este alergător de anduranță și ultramaratonist, cu performanțe unice în lume, dar înainte de toate este o inspirație pentru mulți. În cartea “27 de pași”, din care citează și Andreea Esca în mesajul ei, Tibi povestește în peste 200 de pagini cum a ajuns în viață doar o cifră, "Domnul 2.800", cum a renăscut într-o celulă de închisoare de maximă siguranță, unde a stat 9 ani și cum a ajuns într-un final să cucerească lumea ca sportiv. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE"

FOTO: ANDREEA ESCA INSTAGRAM/ PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!