Andreea Esca se pregateste pentru noi provocari

Andreea Esca se pregateste pentru noi provocari
Data publicarii: 02 Martie 2015
Data actualizare: 02 Martie 2015
Andreea Esca a profitat de vacanta copiilor si a plecat la schi, in Austria, alaturi de familie, pentru a-si reincarca bateriile. 

Am fost cu familia o saptamana in vacanta copiilor de iarna, la schi, in Austria. Pentru mine a fost prima data cand am schiat dupa accidentul de acum 5 ani, cand un tanar incepator mi-a fracturat piciorul cu placa… Dar cum nu-mi place sa traiesc cu frici mi-am luat inima in dinti si m-am reintors pe partie. Si asta, chiar inainte de o noua provocare profesionala.” – a declarat Andreea Esca

Renumita prezentatoare exceleaza in orice domeniu. Cu o cariera de invidiat in televiziune, unde a reusit sa obtina numeroase premii si sa fie declarata prezentatoarea cu cea mai longeviva cariera la pupitrul stirilor, Andreea a cunoscut succesul si ca autoare. Cartea sa, Ce am facut cand am tacut, lansata in 2014, a fost foarte bine primita de public si a ocupat constant primul loc in topul vanzarilor de carti. 

Andreea se pregateste acum de o noua provocare, tot in domeniul mass media, insa de data aceasta la radio: “De sambata, 7 martie, sunt fericita sa imi astept telespectatorii si la radio. De fapt, chiar asa se numeste emisiunea: La Radio. Voi avea saptamanal un invitat alaturi de care voi petrece o ora altfel… Asta este tot ce pot dezvalui deocamdata si faptul ca Andi Moisescu este primul invitat!”.

Andreea Esca nu inceteaza astfel sa surprinda prin veleitatile sale. Andreea, gazda Stirilor PRO TV inca de la inaugurarea postului in 1995, poate fi urmarita in continuare de luni pana vineri, de la ora 19:00 la pupitrul stirilor, dar si ascultata in fiecare sambata, la ora 12:00, la radio. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies