Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie". Ce spun colegii despre ea: "A fost o surpriza pentru toata lumea!"

Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul  Ho Ho Ho 2: O loterie de familie . Ce spun colegii despre ea:  A fost o surpriza pentru toata lumea!
Data: 20 Decembrie 2013
Andreea Marin Banica joaca pentru prima data un rol principal intr-un lungmetraj, alaturi de Gheorghe Visu, Dragos Bucur si Dana Rogoz.

Andreea interpreteaza un personaj aparte, diametral opus imaginii sale. Ea a trebuit sa intre in pielea unei directoare de orfelinat care se razbuna pe copii in productia "Ho Ho Ho 2".

Citește și

Este dura cu copiii, incearca sa profite de ei ca sa ajunga la ce o intereseaza - la bani. Si se plictiseste cu viata pe care o are. Imi doresc tare mult sa va vad razand cu pofta la film, asa voi sti ca personajul meu si-a facut treaba bine. Acest rol a fost o provocare din toate punctele de vedere” a marturisit Andreea.

Andreea a fost o surpriza pentru toata lumea din platou. Foarte profi, pregatita cu textul, cu multe propuneri, foarte disponibila sa incerce lucruri noi, o placere sa lucrezi cu ea” a povestit colega ei de platou, Dana Rogoz.

- Mesaje de CRACIUN: Cele mai interesante urari de sarbatori pe care le poti trimite celor dragi

- Filme de CRACIUN: TOP 10 cele mai romantice filme pe care le poti urmari in perioada sarbatorilor

Credeam ca fiica mea se va speria cand ma va vedea asa, transformata, ca nu ma va recunoaste. Dar s-a distrat de minune, m-a recunoscut din prima, desi ma stie altfel acasa. O s-o iau cu mine la lansare” spune vedeta.

“Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” este o veritabila comedie de familie, care va fi difuzata miercuri, 25 decembrie, de la 20:30 la ProTV.


FULLSCREEN
Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul Ho Ho Ho 2: O loterie de familie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies