Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, acum 21 de ani, în prima lor poză împreună

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, acum 21 de ani, în prima lor poză împreună
Data publicarii: 12 Decembrie 2021
Data actualizare: 19 Decembrie 2021
Joi seara, în finalul show-ului ”Masked Singer România” de la PRO TV, Muma Pădurii a făcut o surpriză uriașă celor din jur. Sub masca hidoasă s-a ascuns chiar ”Zâna surprizelor” Andreea Marin. 

Una dintre cele mai frumoase reacții le-a avut chiar Mihaela Rădulescu, unul dintre jurații emisiunii, alături de Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan. Diva s-a declarat, pe parcursul emisiunii, obsedată de Muma pădurii, declarându-și iubirea pentru acest personaj.

 

Chiar dacă în showbiz-ul românesc a existat întotdeauna ideea de rivalitate din Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, ultima oară când acestea au colaborat a fost tot la PRO TV, când Andreea a fost jurat în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”, iar Mihaela Rădulescu - prezentatoare. 

Anul 2000 a fost unul memorabil, atunci când cele două mari vedete din România au pozat împreună, pe coperta revistei VIVA.

 

„Suntem amândouă temperamentale și luptătoare”, spunea Andreea în 2000. ”E greu să accepți că o femeie poate fi și frumoasă și deșteaptă. Și aproape imposibil să accepți că sunt două fete frumoase și deștepte. Dar asta nu mai e  problema noastră!”, adăuga și Mihaela în 2000 pentru VIVA!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!