Andreea Marinescu: "In fiecare an aleg o culoare pentru masa si pomul de Craciun"

Andreea Marinescu: In fiecare an aleg o culoare pentru masa si pomul de Craciun
Data publicarii: 19 Decembrie 2012
Data actualizare: 19 Decembrie 2012
Andreea Marinescu, prezentatoare a Stirilor ProTV de la ora 7:00 si corespondent al Stirilor ProTV, povesteste cum petrece Craciunul.

"Ca in fiecare an, va fi alaturi de familia mea, pe care o iubesc din tot sufletul si cu care impart de fiecare data aceasta sarbatoare. Pregatim cadourile din timp ca apoi sa ma pot ocupa de masa de Craciun", afirma prezentatoarea.

"In fiecare an aleg o culoare pentru masa si pomul de Craciun. Anul acesta voi alege probabil culori naturale, rosu traditional (care se va regasi in merele imbracate in zahar ars), globulete albe stralucitoare, dar si mate, ornamente din lemn, sfoara, bucati de paie stranse in diferite figurine, ursuleti si reni de lemn", mai spune ea.

"Apoi gatesc… Traditional si cu mult drag. De la bors de curcan, pana la sarmale si cozonac. Nu lipsesc sarmalele niciodata! E o traditie inca din copilarie, cand impreuna cu tata si cu bunicul, care acum nu mai este printre noi, impodobeam bradul pe 23, cand la usa veneau colindatorii", isi aminteste Andreea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies