Andreea Marinescu si fiul ei, Vladimir, s-au dat cu sania, au facut cazemate si s-au batut cu bulgari intr-o scurta vacanta la munte

Andreea Marinescu si fiul ei, Vladimir, s-au dat cu sania, au facut cazemate si s-au batut cu bulgari intr-o scurta vacanta la munte
Citeste mai mult despre: Andreea Marinescu, vacanta,
Data publicarii: 11 Februarie 2014
Data actualizare: 11 Februarie 2014
Andreea Marinescu, prezentatoare a Stirilor ProTV de la ora 7:00 si corespondent al Stirilor ProTV, a profitat de vacanta fiului ei, Vladimir, si au dat o fuga la munte.

Ne-am adunat 10 familii de prieteni si apropiati si am plecat la munte. Telul: sa ne dam cu sania, sa facem cazemate si sa ne batem cu bulgari. Ne-am bucurat de patru zile libere in familie si de o vreme perfecta, pentru ca am stat cat a fost ziua de lunga pe partie, dar imbracati doar in hanorace”, povesteste Andreea. 

Vladmir s-a distrat de minune cu sania, mai ales ca si-a descoperit pasiunea pentru viteza. „Curajos din cale-afara, Vladimir alegea sa se dea cu sania in cele mai abrupte locuri, doar ca, atunci cand prindea viteza, inchidea ochii si, culmea, cazaturile erau momentele preferate”, dezvaluie amuzata Andreea. „In ultima zi era atat de obosit de urcat pe partie si tras de sanie ca abia se mai tinea pe picioare, dar nu se dadea dus acasa”, continua prezentatoarea stirilor ProTV de la ora 7:00. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies