Andrei Aradits, victima unei tentative de mituire. Cu ce se ocupa înainte de a deveni actor 

Andrei Aradits, victima unei tentative de mituire. Cu ce se ocupa înainte de a deveni actor
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 28 Septembrie 2021
Data actualizare: 28 Septembrie 2021
Andrei Aradits a debutat cu aproximativ 2 decenii în urmă în industria cinematografică, iar înainte de a-și decoperi pasiunea pentru actorie, s-a ocupat de cu totul altceva. 

Andrei Aradits are o carieră de invidiat și se bucură de aprecierea pe care o primește din partea admiratorilor. Cu toate acestea, nu întotdeauna s-a ocupat de lucrurile care l-au făcut să se simtă împlinit. Actorul a devăluit un episod care a avut loc cu multă vreme în urmă, dar care i-a rămas în memorie până în ziua de azi. 

Actorul a povestit că o perioadă de timp a fost administratorul unui bloc din Capitală și, spre surprinderea sa, i-a fost oferită mită. 

„Trebuia să reparăm terasa blocului. Așa că am căutat pe internet mai multe firme, am trimis emailuri și vreo șase dintre ele au răspuns. Una dintre ele mi-a spus ceva de genul: Facem o propunere incipientă, ca să aprobe Comitetul, și apoi discutăm, că avem ceva pus deoparte și pentru domnul președinte, vreo 200 de lei.

Vă dați seama că dacă unui pârlit de președinte de bloc i s-a propus asta, ce chestie structurală e mita la noi. Sigur că nu am luat acei bani!", a povestit Andrei, în cadrul unui interviu. 

Sursă foto: PRO TV

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean – Ardei umpluți cu mușchiuleț de pui și chimen 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!