Andrei Deiu, românul cu un fizic de invidiat. A devenit mai popular pe Instagram decât multe vedete din showbiz

Andrei Deiu, românul cu un fizic de invidiat. A devenit mai popular pe Instagram decât multe vedete din showbiz
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 22 Decembrie 2021
Data actualizare: 22 Decembrie 2021
Andrei Deiu este românul cu 5 milioane de urmăritori pe Instagram și idolul multor persoane pasionate de fitness și culturism. În vârstă de 25 de ani, tânărul impresionează prin fizicul său extraordinar, care este rezultatul mai multor ani de antrenamente. 

Recent, Andrei și-a surprins fanii cu o serie de imagini din copilărie și adolescență. Influencerul a dorit să le arate cum s-a schimbat de-a lungul timpului. El a avut și un mesaj inspirațional pentru urmăritorii lui: „Cu toții începem de undeva. Uneori trebuie să-mi amintesc cât de departe am ajuns. Dacă îți dorești ceva cu adevărat, mergi înainte...indiferent cât de greu sau „imposibil” ar fi. 

Culturistul român le întrece în popularitate pe Instagram pe multe vedete din showbizul autohton. Cu câteva milioane de followeri chiar! Spre exemplu, el conduce detașat în fața Innei (2,9 M),  Antoniei (2,7 M) și a lui Dorian Popa (2,3 M). 

Andrei Deiu este din Ramnicu Vâlcea, dar s-a mutat cu familia în Anglia, pe când avea 15 ani. Acolo și-a descoperit pasiunea pentru fitness și culturism, din dorința de a pierde câteva kilograme. 

În prezent tânărul a devenit un exemplu pentru milioane de oameni. El a ajuns să se antreneze chiar cu Hany Rambond, dorindu-și să câștige titlul la Mr. Olympia, o competiție internațională de culturism organizată anual de Federația Internațională de Culturism și Fitness.

Sursă foto: Instagram/ andreideiu_

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotude cu Adi Nartea - E normal să vorbești despre sex cu partenerul tău


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!