Andrej Pejic, un cunoscut top-model masculin, si-a facut operatie de schimbare de sex

Andrej Pejic, un cunoscut top-model masculin, si-a facut operatie de schimbare de sex
Data publicarii: 25 Iulie 2014
Data actualizare: 25 Iulie 2014
Andrej Pejic, un cunoscut top-model masculin in varsta de 22 de ani, nascut in Bosnia, a suportat o operatie de schimbare de sex si a adoptat prenumele Andreja, facand astfel primii pasi pentru a deveni femeie.

Renumit pentru aspectul lui androgin, Andrej Pejic a suportat interventia chirurgicala in urma cu cateva luni si a vorbit despre aceasta experienta intr-un interviu pe care l-a acordat revistei People, informeaza contactmusic.com.

"Vreau sa spun povestea mea lumii intregi, pentru ca eu cred ca am o responsabilitate sociala. Sper ca, atunci cand esti sincer, aceasta chestiune va deveni mai putin problematica. in trecut, mi-am pastrat visele si imaginatia pentru mine si am devenit un actor destul de bun, jucand rolul unui baiat. insa ascundeam ceea ce eram in realitate", spune top-modelul.

 

Crescut in Melbourne, Andrej Pejic a descoperit la varsta de 13 ani ca nu era singura persoana transgender din lume. "Am mers intr-o biblioteca si am cautat pe Google «schimbare de sex», iar viata mea s-a schimbat in acel moment. Internetul mi-a oferit informatia, mi-a spus ca exista cuvinte si termeni medicali care descriu sentimentele mele", a spus acesta.

Citeste mai multe pe Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies