Andrew Tate a încercat să îi aducă pe Diana Șoșoacă și George Simion de partea lui! Ce le-a oferit în schimb

Andrew Tate a încercat să îi aducă pe Diana Șoșoacă și George Simion de partea lui! Ce le-a oferit în schimb
Citeste mai mult despre: Andrew Tate, diana sosoaca, george simion,
Data publicarii: 02 Martie 2023
Data actualizare: 02 Martie 2023
Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost arestați la sfârșitul lunii decembrie a anului 2022, fiind cercetați pentru infracțiuni precum spălare de bani, viol și constituire de grup infracțional organizat. Recent, presa din afară a scris că Andrew Tate a încercat să îi recruteze pe Diana Șoșoacă și George Simion pentru a-l apăra de acuzații, oferindu-le în schimb o serie de „beneficii”.

O interceptare publicată de Reuters arată că Andrew Tate și-a instruit asociații să îi recruteze pe Diana Șoșoacă și George Simion pentru a veni de partea lui. În schimb, fostul kickboxer le-ar fi promis „o grămadă de voturi”, asigurându-i în același timp că „va fi bine pentru cariera lor”.

„Transmite-le clar: O să primiți o grămadă de voturi când Tate o să spună că ați fost de partea lui”, se arată în convorbire, potrivit sursei citate mai sus.

Ce au declarat Diana Șoșoacă și George Simion despre încercarea lui Tate de a le obține susținerea

Președintele AUR, George Simion, susține că nu a fost contactat de Andrew Tate, dar și că a aflat de interceptare direct din presă.
 
„Nu m-a contactat nici avocatul nici alta persoana din partea fraților Tate. Nu m-as fi angajat in susținerea lor nici dacă m-ar fi apelat, sunt destui cetățeni români fără apărare, pentru ei sunt eu in Parlament. Pe fratii Tate văd că are cine să îi apere”, a spus, printre altele,  George Simion pentru Adevărul.
 
Senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat, în schimb, că stenogramele apărute în presă nu au avut alt scop decât acela de a o ataca și discredita.
 
„Nu am nici o îndoială că aceste „stenograme” au fost scoase la comandă pentru a mă ataca și a discredita mesajul meu”, a spus Diana Șoșoacă pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!