Andrew Tate, despre mâncarea pe care o primește în închisoare: „Am o pungă de plastic..”

Andrew Tate, despre mâncarea pe care o primește în închisoare: Am o pungă de plastic..
Citeste mai mult despre: Andrew Tate, inchisoare,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 24 Martie 2023
Data actualizare: 24 Martie 2023
Andrew Tate este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din online, acesta făcându-se remarcat de-a lungul anilor atât datorită averii impresionante pe care o are, cât și grație sfaturilor pe care le dădea pe internet înainte de a fi arestat preventiv. Bărbatul, alături de fratele lui, se află în spatele gratiilor de la finalul anului 2022 și pare că va mai rămâne acolo ceva timp. 

Andrew Tate și Tristan Tate sunt acuzați în acest moment de organizare de grup infracțional, spălare de bani și viol. Cei doi au fost reținuți inițial pentru 30 de zile, la finalul anului 2022, însă autoritățile au considerat că frații milionari trebuie să petreacă mai mult timp în spatele gratiilor. Astfel, deși au avut multe încercări de a ieși din închisoare, frații Tate continuă să își execute pedeapsa. 

De-a lungul celor 3 luni petrecute în arest, Andrew Tate a avut multe de comentat la adresa condițiilor din închisorile din România. Acesta a menționat în nenumărate rânduri că se confruntă cu probleme de sănătate, că există multe insecte în celule, iar în cea mai recentă postare de pe Twitter a dezvăluit câteva detalii despre mâncarea pe care o primește.

Așadar, Andrew Tate și-a exprimat dezgustul față de hrana pe care o primește în închisoare. Milionarul a spus că există 3 momente din zi în care i se aduce mâncare, însă de cele mai multe ori este deja rece. Mai mult decât atât, se pare că insectele din celulă îi provoacă adevărate probleme, fiind nevoit să acopere ceea ce nu consumă cu o pungă de plastic, pentru ca micile vietăți să nu intre în caserole:

''Mâncarea mea vine la 8 dimineața, la prânz și la 5 seara. Am o pungă de plastic pe care o folosesc pentru a proteja mâncarea de insecte. Îmi petrec întreaga zi distrugând muștele și furnicile care se apropie de masă. Când soarele apune, mănânc singur mâncarea rece în celula mea.'', a scris Andrew Tate pe contul lui personal de Twitter.

Ce mesaj a transmis Andrew Tate după ce a aflat că va mai rămâne 30 de zile în arest

Andrew Tate speră să fie eliberat încă din luna ianuarie a anului 2023. Acesta, deși a făcut multe demersuri pentru ca magistrații să îl cerceteze în arest la domiciliu, se pare că nu are deloc noroc. După ce Tribunalul București a admis cererea DIICOT de prelungire a măsurii preventive de arestare a fraților Tate, bărbatul a transmis un mesaj dur pe Twitter:

„Mă uit în oglindă căutând răspunsuri de la mine. Cât poate îndura un bărbat? După un timp, am început să zâmbesc. Vor să mă distrugă. Nu îi voi lăsa”, este mesajul scris de Andrew Tate pe Twitter.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!