Angela Gheorghiu și iubitul ei au plecat în vacanță. Ce destinație au ales

Angela Gheorghiu și iubitul ei au plecat în vacanță. Ce destinație au ales
Data publicarii: 20 August 2021
Data actualizare: 20 August 2021
Pentru că este perioada vacanțelor, Angela Gheorghiu și iubitul ei, Mihai Ciortea, au plecat în Eveția.

Soprana trăiește de 8 ani o frumosă poveste de dragoste cu Mihai Ciortea. Deși este o diferență de 22 de ani între ei, bărbatul fiind mai tânăr, pe cei doi îi unesc sentimente puternice și acest lucru se poate observa și pe rețelele sociale.

Recent, Angela Gheorghiu și iubitul au plecat în Eleveția, într-o vacanță de poveste pe care o petrec alături de prieteni. Soprana a pus și câteva imagini pe Instagram. 

 

Cine este Mihai Ciortea, iubitul Angelei Gheorghiu

Mihai Ciortea este stomatolog și a cucerit-o pe Angela Gheorghiu în 2013, după divorțul sopranei de tenorul Roberto Alagna. „Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă!

Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt”, declara aceasta pentru Elle. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!