Angelina Jolie a dezvaluit motivul pentru care casatoria cu Brad Pitt s-a incheiat

Angelina Jolie a dezvaluit motivul pentru care casatoria cu Brad Pitt s-a incheiat
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, Brad Pitt, casatorie, divort,
Data: 01 Februarie 2018
Din 2005 pana in 2016, "Brangelina" formau cuplul perfect de la Hollywood, toata lumea vorbind despre ei. Brad Pitt si Angelina erau imaginea pe care toate cuplurile din lume o voiau. 

Insa, neasteptatul moment a sosit si cei doi s-au desprtit. Jolie a semnat actele de divort si i-a facut pe toti oamenii sa se intrebe ce a distrus relatia lor solida. 

Din pacate, Jolie are tendinta de a tine orice discutie despre copiii ei si despre relatia cu fostul ei sot, Brad Pitt, departe de presa mondena. Asa ca este un eveniment rar acela cand decide sa vorbeasca despre viata ei personala. 

Se pare ca ea a decis sa faca acest lucru intr-un interviu recent. Toata lumea stie ca Jolie face parte din diferite proiecte, incluzand sa regizeze filme. Unul dintre cele mai recente filme la care a lucrat este "First They KIlled My Father", care a fost lansat de Netflix in septembrie. 

Intr-un interviu recent pentru The Hollywood Reporter's podcast Awards Chatter, ea a discutat despre film si alte detalii picante despre diferite subiecte din viata ei personala.

In mod incredibil, Jolie a vorbit despre cum relatia ei cu Brad Pitt s-a destramat. Nimeni nu s-ar ca a avut legatura, cu dubla mastectomie pe care a facut-o. 

Inapoi in 2013, problemele de sanatate ale Angelinei erau extrem de publice. Familia ei are o istorie in ceea ce priveste cancerul la sani, care a alarmat-o pe mama a 6 copii, asa ca s-a decis sa aiba o dubla mastectomie pentru a-si reduce sansele la aceasta boala. 

Mama ei, Marcheline Bertrand a avut cancer la san, pe care a reusit sa il invinga intr-un final, dar femeia a murit din cauza cancerului ovarian. 

Jolie a luat decizia curajoasa de a previne aceasta boala prin dubla mastectomie, dupa ce a aflat ca are gena BRCA, ceea ce insemna ca are 87% sanse sa ii se dezvolte cancerul. 

La doi ani dupa interventie, doctorii i-au spus actritei ca rezultatele testelor au aratat semnele unui cancer ovarian in sistemul ei. Ca rezultat, ea a luat decizia sa isi scoata ovarele si trompele uterine. La acel moment s-a declarat ca, Brad Pitt a fost extrem de sustinator si alaturi de fosta lui sotie. Conform actritei, problemele ei de sanatate au fost o problema extrem de mare care a intervenit in casatoria ei. 

"S-au intamplat multe momente frumoase in viata mea, dar si momente care m-au pus la incercare. In timpul acestui deceniu, mi-am pierdut mama, am avut mastectomia si am avut operatia chirurgicala pentru a-mi scoate ovarele si trompa uterina."

In 2015, Jolie si Pitt au lucrat impreuna la filmul "By The Sea", in speranta de a-si repara casatoria care mergea foarte prost. 

"O opera de arta poate fi ceva care ajuta la vindecarea unor probleme. Ma bucur ca am lucrat impreuna la film. Orice s-ar fi intamplat, nu am reusit sa ne rezolvam problemele, dar am comunicat in permanenta. Am lucrat bine impreuna. Am vrut sa facem treaba serioasa. M-am gandit ca ar fi o buna calea pentru noi sa rezolvam problemele."

Angelina a trecut prin multe momente difcile in ultimii ani. Din pacate, oricine care stie cate ceva despre viata timpurie a faimoasei actrite, va fi constient de faptul ca a trebuit sa se confrunte cu o mare cantitate de dureri emotionale si numeroase esecuri in intreaga ei viata.

FULLSCREEN
Angelina Jolie a dezvaluit motivul pentru care casatoria cu Brad Pitt s-a incheiat
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO