Angelina Jolie, apariție rară alături de toți cei șase copii. Cum arată aceștia acum

Angelina Jolie, apariție rară alături de toți cei șase copii. Cum arată aceștia acum
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie,
Data: 27 Februarie 2019
Recent, Angelina Jolie a mers la film alături de toți cei șase copii, pe care îi are alături de fostul ei soț, Brad Pitt.

Angelina și cei șase au fost la avanpremiera filmului ”The Boy Who Harnessed The Wind”, din New York, iar înainte de vizionare au pozat pe covorul roșu. Astfel, fanii au putut vedea cât de mari au crescut Knox Leon Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt și Maddox Chivan Jolie-Pitt.

Citește și: Angelina Jolie, dezvăluire cutremurătoare făcută fiului ei Pax. E incredibil ce a putut să-i spună

Maddox (17 ani), Pax (15 ani) Zahara (14 ani) Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani) au fost însoțiți de mama sa la premiera filmului prietenului Angelinei Jolie, Chiwetel Ejiofor, pentru a vedea povestea despre un băiat de 13 ani din Malawi, care își ajută satul construind o turbină eoliană. Filmul va fi lansat pe Netflix în luna martie a acestui an.

Cu părinți faimoși precum Jolie sau Brad Pitt, cei șase copii au crescut în lumina reflectoarelor, însă foarte rar aceștia sunt surprinși cu toții într-o fotografie.

Maddox, Zahara și Pax au fost adoptați din orfelinate din Cambodgia, Etiopia și Vietman, în timp ce Shiloh, Vivienne și Knox sunt copiii biologici al Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt. 

Jolie și Pitt au încheiat relația lor în 2016, după ce au fost timp de 12 ani împreună.

Foto: Getty

Vezi și: Ce se va întâmpla săptămâna viitoare în serialul VLAD?

FULLSCREEN
Angelina Jolie, apariție rară alături toți cei șase copii. Cum arată aceștia acum
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO