Angelina Jolie, declarații sincere despre relația cu Brad Pitt. ”Câteodată suferi”

Angelina Jolie, declarații sincere despre relația cu Brad Pitt.  Câteodată suferi
Angelina Jolie, despre relația cu Brad Pitt
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, Brad Pitt,
Data: 05 Noiembrie 2019
Actrița de 44 de ani, câștigătoare a unui premiu Oscar, a renunțat la haine pentru cel mai recent număr al publicației Harper's Bazaar.

Angelina Jolie, protagonista filmului ”Maleficent 2”, apare pe coperta celebrei reviste, dar și într-un pictorial diafan, în care pozează nud, acoperită doar de un voal fin. În interviul aferent, diva mărturisește că nu era populară în timpul liceului, că are traume emoționale, că are o fire ”neîmblânzită” și că i-ar plăcea să trăiască peste hotare alături de copiii săi, dacă fostul ei soț, Brad Pitt, nu i-ar impune ca aceștia să locuiască în Los Angeles. 

Citește și: Angelina Jolie, unghii imposibil de lungi. Cu ce manichiură s-a afișat vedeta pe covorul roșu

De asemenea, Angelina Jolie vorbește despre intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit. Acum câțiva ani, aceasta și-a făcut o dublă mastectomie și și-a îndepărtat și ovarele. ”Trupul meu a trecut prin multe în ultimii zece ani și am atât cicatrice vizibile cât și invizibile”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Apoi, aceasta a vorbit despre despărțirea de Brad Pitt. ”Cele invizibile sunt cele mai greu de vindecat. Viața are multe întorsături. Câteodată suferi, pentru că îi vezi pe cei dragi cum suferă, iar tu nu poți să fii liberă și deschisă așa cum dorește sufletul tău”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUPER (@super.ru) on

Angelina Jolie s-a despărțit de Brad Pitt în 2016 și, de atunci, este în plin proces de divorț. Cei doi au împreună trei copii biologici, Shiloh, Vivienne și Knox, dar și trei adoptați: Maddox, Pax și Zahara. 

Foto: Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Angelina Jolie, declarații sincere despre relația cu Brad Pitt. ”Câteodată suferi”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies