Angelina Jolie, experiment periculos: s-a închis într-o cameră plină cu albine

Angelina Jolie, experiment periculos: s-a închis într-o cameră plină cu albine
Angelina Jolie, o susținătoare a albinelor. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Mai 2021
Data actualizare: 21 Mai 2021
Angelina Jolie a luat parte la una dintre cele mai neobișnuite ședințe foto din cariera sa. Actrița de 45 d ani s-a lăsat închisă într-o cameră plină cu albine, în cadrul unui experiment care a avut scopul de a atrage atenția asuPra importanței albinelor în viața omului.

Angelina Jolie a acceptat provocarea lansată de National Gographic cu ocazia Zilei mondiale a albinelor. Corpul actriței a fost invadat de sute de albine pentru a atrage atenția asupra fragilității acestor vietăți, atât de importante pentru viața noastră. 

Actrița a stat 18 minute cu sute de albine pe corp, iar pentru a nu risca să fie înțepată, a trebuit să renunțe la duș cu câteva zile înainte de experiment.

Motivul? Toate parfumurile pe care le folosesc oamenii pot fi un factor de stres pentru albine, care simt nevoia să se apere prin înțepături.

Toată lumea de pe platoul de filmare, mai puțin Angelina, a trebuit să poarte costume de protecție. Trebuia să fie liniște și destul de întunecat, pentru a menține albinele calme”, a dezvăluit fotograful Dan Winters.

Angelina Jolie a explicat într-un interviu motivul pentru care a acceptat să facă parte din proiect.

Nu cred că mulți oameni știu ce pagube produc. Mulți oameni nu încearcă decât să supraviețuiască. Ei vor să facă bine. Nu vor să fie distructivi. Ei nu știu ce să cumpere. Nu știu ce lucruri să folosească. Astfel, cred că pe de o parte vreau să ajut să fie simplu pentru toată lumea, pentru că eu am nevoie de asta”, a spus actrița.  

Angelina Jolie este o ambasadoare a luptei pentru viața albinelor. Recent, actrița a fost numită „nașă” a programului Women for Bees, lansat de Guerlain și UNESCO. În cadrul acestui program, Angelina Jolie va lua parte la o sesiune de instruire în apicultură, vreme de 30 de zile, în Provence, Franța.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies