Angelina Jolie imbatraneste gratios. Frumoasa actrita nu si-a mai ascuns firele albe la ultima aparitie in public

Angelina Jolie imbatraneste gratios. Frumoasa actrita nu si-a mai ascuns firele albe la ultima aparitie in public
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie,
Data: 12 Aprilie 2013
Angelina Jolie a asistat la incheierea unui acord istoric, joi, la Londra, semnat de ministrii de Externe ai tarilor din G8, care stipuleaza infiintarea unui fond special de 27,5 milioane de euro pentru a lupta contra violentelor sexuale din zonele de razboi, a anuntat seful diplomatiei britanice.

"Am ajuns astazi la un acord istoric intre ministrii de Externe ai tarilor din G8, pentru a lucra impreuna cu scopul de a pune capat violentelor sexuale din timpul conflictelor", a declarat ministrul de Externe britanic, William Hague, intr-o conferinta de presa, in prezenta celorlalti sapte ministri din tarile G8, dar si a actritei Angelina Jolie si a reprezentantei speciale a ONU insarcinata cu lupta contra violentelor sexuale din timpul conflictelor armate, Zainab Hawa Banqura, informeaza AFP.

"Am adoptat o declaratie istorica care stabileste ca violul si violentele sexuale comise in zonele de conflict sunt infractiuni grave ale Conventiei de la Geneva, la fel ca si crimele de razboi", a adaugat ministrul britanic.

"Avem nevoie de acest angajament pentru a pune capat faptului ca violurile si violentele sexuale sunt tratate ca o problema secundara si pentru a le plasa pe femei si drepturile femeilor in centrul rezolutiilor incheiate in timpul conflictelor", a mai spus acesta.

Pentru a duce la bun sfarsit aceste misiuni, William Hague a anuntat infiintarea unui fond, disponibil imediat, de 36 milioane de dolari (27,5 milioane euro).

"Astazi, vocea victimelor s-a facut auzita", a declarat, la randul ei, actrita americana Angelina Jolie. "Salut pozitia, asteptata de multa vreme, adoptata astazi de grupul G8", a adaugat ea.

Frumoasa actrita a optat pentru o tinuta sobra pentru summitul G8, imbracandu-se cu o rochie neagra, palton negru . cercei si colier de perle albe. Dincolo de look-ul sau conservator, ceea ce a uimit fanii a fost faptul ca actrita de 37 de ani nu si-a mai ascuns firele albe, care au fost destul de vizibile in coafura de tip coc.


Sursa: dailymail.co.uk

In aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de trimis special, intrucat actrita americana a dovedit in ultimul deceniu, de cand a devenit ambasadoare a bunavointei pentru UNHCR, un angajament exceptional fata de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat in ultimii ani peste 5 milioane de dolari programelor initiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea intreaga.

Angelina Jolie, care a detinut titlul de ambasadoare a bunavointei pentru Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) din 2001 pana in aprilie 2012, a vizitat in aceasta perioada peste 40 de tabere de refugiati pe plan mondial.

MEDIAFAX

FULLSCREEN
Angelina Jolie imbatraneste gratios. Aparitia sobra cu care frumoasa actrita a uimit fanii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO