Angelina Jolie, în pericol să rămână singură. „Nu poate face nimic în privința asta”

Angelina Jolie, în pericol să rămână singură. bdquo;Nu poate face nimic în privința asta
Angelina Jolie. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, Brad Pitt, copii, Maddox,
Autor: Dan Brumar
Data: 21 August 2019
Angelina Jolie (44 de ani) va pierde mai mult decât și-a imaginat după despărțirea de Brad Pitt, și nu poate face nimic pentru a schimba situația.

Angelina Jolie este pe punctul de a rămâne singură, spun apropiații actriței. Ea a realizat abia acum cât de mari s-au făcut copiii ei, care sunt gata să o părăsească pentru a începe o viață pe propriile picioare.

Fiul cel mare, Maddox (18 ani), va pleca la studii în Coreea de Sud, după ce a fost acceptat la Facultatea de Biochimie a Universității Yonsei.

Surse din anturajul actriței au declarat pentru Radar Online că nu va trece mult timp până când vor pleca Pax și Zahara. În același timp, Shiloh (13 ani) este tot mai aproape de tatăl ei.

„Nu va trece mult până când Pax îl va urma pe Maddox la facultate, apoi Zahara va peca, iar Shiloh se va muta, cel mai probabil, de tot cu Brad. Asta o la lăsa singură cu gemenii, care petrec, de asemenea, tot mai mult timp împreună cu Brad. Nu poate face nimic în privința asta și o lasă plină de anxietate”, a declarat o sursă, sub protecția anonimatului.

Angelina Jolie și fiii ei, Maddox (stânga) și Pax. FOTO: Getty Images

Plecarea lui Maddox la facultate o afectează cel mai mult pe Angelina Jolie, care are o relație specială cu fiul ei cel mare, adoptat din Cambodgia. 

„Maddox este cel mai apropiat de ea. Ar trebui să se întoarcă la templu înainte de a pleca, ca să se roage cu noi”, a spus Sivon Nuth, o călugăriță de la templul budist cambodgian din Long Beach, California, conform sursei citate.

Citește și: Incredibil. Angelina Jolie și-a dezmoștenit cinci dintre cei șase copii. Cui lasă toată averea


FOTO: Getty Images

Angelina Jolie nu se lasă. Rol de senzație pentru actriță

Angelina Jolie a confirmat luna aceasta, la Comic Con San Diego, că va juca în The Eternals, o nouă producție Marvel. 

„Sunt foarte încântată să mă aflu aici. O să muncesc de 10 ori mai mult, deoarece știu ce presupune să faci parte din MCU și asta înseamnă să faci parte din familie” a declarat actrița.

FULLSCREEN
Angelina Jolie, în pericol să rămână singură. „Nu poate face nimic în privința asta”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO