Angelina Jolie, la o nouă întâlnire romantică, dar cu alt bărbat. Cu ce actor a fost surprinsă de data aceasta vedeta

Angelina Jolie, la o nouă întâlnire romantică, dar cu alt bărbat. Cu ce actor a fost surprinsă de data aceasta vedeta
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, Jonny Lee Miller,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 13 Octombrie 2021
Data actualizare: 13 Octombrie 2021
După ani de zile în care a nu a fost văzută în compania niciunui bărbat, Angelina Jolie pare pregătită să iasă din nou la întâlniri. Paparazzii au surprins-o de câteva ori în compania cântărețului The Weeknd, iar acum actrița a fost văzută la o întâlnire cu unul dintre… foștii ei soți. Și nu, nu este vorba despre Brad Pitt.

Toată lumea este dornică să afle cine este noul bărbat din viața Angelinei Jolie. Însă actrița nu pare să aibă o relație serioasă. Surse apropiate susțin că aceasta ar avea o legătură cu artistul The Weeknd, alături de care a fost fotografiată de câteva ori.

La întâlnire cu primul ei soț, Jonny Lee Miller

Paparazzii au surprins-o pe Angelina Jolie de data aceasta în compania primului ei soț, Jonny Lee Miller, la o cină într-un restaurant select din Beverly Hills. Îmbrăcată într-un palton negru elegant și cu mască pe față, Angelina a plecat în mașina lui Miller după întâlnire.


 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale trillerului Hackers (1995) și au fost căsătoriți între 1996 și 1999.

Nu este pentru prima oară când paparazzii îi surprind pe Angelina și Miller împreună, după despărțirea de Brad Pitt. Anul trecut, actrița a fost fotografiată când ajungea la apartamentul lui Miller din New York, cu o sticlă scumpă de vin.

În ultimii ani, Angelina s-a dedicat mai mult copiilor decât relațiilor amoroase.

"Am șase copii foarte capabili. Bineînțeles că te trezești și ai impresia că trebuie să te asiguri că sunt bine. Trebuie să mă asigur că sunt bine mental, dar sincer cred că acum câțiva ani s-a schimbat acest lucru și ei gândesc acum: trebuie să mă asigur că mama este bine”, spunea vedeta  într-un interviu.

Foto; Profimediaimages.ro


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies