Angelina Jolie, mamă în carantină. Actrița s-a făcut hairstylist pentru fiul cel mare, Maddox

Angelina Jolie, mamă în carantină. Actrița s-a făcut hairstylist pentru fiul cel mare, Maddox
Angelina Jolie și Maddox Jolie Pitt. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Februarie 2021
Data actualizare: 04 Februarie 2021
Angelina Jolie are toți cei 6 copii acasă, deși unii dintre ei erau gata să părăsească „cuibul” datorită vârstei. Actrița de 45 de ani a arătat tuturor cum arată o mamă celebră în pandemie și cum își ține familia unită.

Nu și-a dorit niciodată să fie o mamă casnică, dar pandemia de Covid-19 i-a oferit tocmai acea experiență de viață de care s-a ferit. „Chiar dacă voiam să am mulți copii, mi-am imaginat întotdeauna că voi fi o mamă în stilul Jane Goodall (antropoloagă faimoasă - n.red.), călătorind în mijlocul junglei”, a dezvăluit actrița pentru ediția britanică a revistei Vogue.

Angelina Jolie, care figurează pe coperta ediției din martie 2021 a celebrei publicații, le-a deschis ușa jurnaliștilor britanici pentru a arăta lumii întregi ce fel de mamă e pentru copiii ei.

Fotograful Craig McDean a fost lăsat să surprindă numeroase instantanee de familie, printre care și momentul în care Angelina Jolie îi scurtează părul fiului ei cel mare, Maddox. În vârstă de 19 ani, băiatul ar fi preferatul actriței, pe care starleta l-a dus personal la facultate în Seul, Coreea de Sud.


Cu toate acestea, actrița a dezvăluit în revistă că îi lipsesc toate calitățile unei mame tradiționale. Realitatea a contrazis-o, însă. În ciuda aglomerării din casă, actrița a reușit să le impună copiilor ei un program strict, deși fiica ei, Zahara, este „mai bună la organizat lucruri” decât ea.

Actrița a spus că fiul ei Pax se pregătește pentru absolvire, iar fiica Zahara este acum în curs de obținere a permisului de conducere. Detalii AICI.
 


Angelina Jolie are 6 copii, dintre are trei sunt adoptați. Toți locuiesc cu ea acum: Maddox (19 ani), Pax (17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 16 – zaSami & Tsuki: Cum să dezamorsezi o bombă în Counter-Strike: Global Offensive

FULLSCREEN
Angelina Jolie, mamă în carantină. Actrița s-a făcut hairstylist pentru fiul cel mare, Maddox
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies