Angelina Jolie și-a luat copiii cu ea pe platourile de filmare. S-au simțit ca în vacanță

Angelina Jolie și-a luat copiii cu ea pe platourile de filmare. S-au simțit ca în vacanță
Angelina Jolie petrece tot mai mult timp cu copiii ei. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 11 Noiembrie 2019
Patru dintre cei șase copii ai Angelinei Jolie și-a însoțit mama în Insulele Canare, unde actrița filmează pentru prima ei producție Marvel – The Eternals.

Angelina Jolie simte nevoia să petreacă timp în compania copiilor ei. După ce fiul ei cel mare, Maddox, a plecat la facultate, actrița e o prezență constantă în viața celorlați copiii ai ei. La sfârșitul lunii trecute, Angelina i-a luat pe Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne în Insulele Canare, unde ea filmează pentru pelicula The Eternals.

După ce au vizitat la pas Fuerteventura, a doua insulă ca mărime din arhipelag, actrița și copiii ei au ajuns, în acest weekend, pe platourile de filmare ale peliculei The Eternals.

Citește și: VIDEO Angelina Jolie și-a dus fiul cel mare la facultate. Imagini emoționante

N-a fost prea distractiv pentru cei 4 copii ai actriței, vădit incomodați de ceea ce părea o furtună de nisip în parcul natural Dunas de Corralejo.

Foarte dezinvoltă, Shiloh (13 ani) a vorbit în permanență cu cea mai tânără colegă de platou a mamei sale, Lia McHugh (12 ani).

Angelina Jolie joacă rolul Thena în filmul The Eternals, peliculă care va fi lansată în 2020. Inspirate de benzile desenate, personajele Eternals sunt, conform poveștii originale, ființe create de Celestials cu scopul de a proteja planeta Pământ. Ei intră într-un război cu alte creaturi, malefice, Deviants.

Însă, până la lansarea acestui film, Angelina Jolie se bucură de succesul înregistrat de al doilea film Maleficent (Mistress of Evil), care a acumulat până acum 430 de milioane de dolari la nivel mondial.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Angelina Jolie, profil de celebritate

 

FULLSCREEN
Angelina Jolie și-a luat copiii cu ea pe platourile de filmare. S-au simțit ca în vacanță
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies