Angelina Jolie și Brad Pitt, întâlnire ”secretă” în doi, pentru prima oară de la divorț

Angelina Jolie și Brad Pitt, întâlnire  secretă  în doi, pentru prima oară de la divorț
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, Brad Pitt,
Data: 20 Septembrie 2018
Pentru prima oară de la divorț, Angelina Jolie l-a chemat pe Brad Pitt acasă, pentru o ”întâlnire secretă”. 

Actrița de 43 de ani l-a contactat pe fostul său soț (54 de ani), stabilind o întâlnire într-un cadru intim, chiar dacă sunt în plină luptă pentru custodia copiilor, după despărțirea lor din 2016.

Citește și: Disputa dintre Angelina Jolie și Brad Pitt privind custodia copiilor continuă

”Brad și Angelina au stabilit să se vadă acasă la ea. Este pentru prima dată când cei doi s-au întâlnit singuri, după ce au participat la terapia de grup alături de copiii lor”, a declarat o sursă pentru ET.
 
”Întrevederea dintre cei doi actori a fost un succes. Aceștia vor respecta planul stabilit de judecător”, a continuat apropiatul acestora.

 
”Angelina a hotărât că este timpul să îngroape securea războiului, iar Brad a fost ușurat și dispus să accepte tot ceea ce i se cere. Brad a încercat, de-a lungul procesului de divorț, să o împace pe Angelina, iar acum amândoi sunt dispuși să creeze un mediu mai calm pentru copiii lor”, a adăugat sursa.
 
Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: Maddox (17 ani), Pax (14 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani). 

 
Jolie a intentat divorț în 2016, după doi ani de căsnicie și 11 ani de relație. Procesul de divorț nu s-a sfârșit nici acum, actrița dorind custodia unică a copiilor, în timp ce Brad Pitt se luptă pentru o custodie comună.
 
Cu toate acestea, se pare că, în urma întâlnirii dintre cei doi, Brad Pitt își poate vedea copii din două în două zile. Maddox, fiul cel mare, este singurul care poate decide cu care dintre părinți vrea să-și petreacă timpul. 
 
Foto: Splash, Getty
FULLSCREEN
Angelina Jolie și Brad Pitt, întâlnire ”secretă” în doi, pentru prima oară de la divorț
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO