La 7 ani dupa "Domnul si doamna Smith", Angelina Jolie si Brad Pitt vor juca din nou impreuna intr-un film

La 7 ani dupa  Domnul si doamna Smith , Angelina Jolie si Brad Pitt vor juca din nou impreuna intr-un film
Data: 13 Aprilie 2012
Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt, parteneri de cuplu in viata reala, vor juca din nou impreuna intr-un film, pentru prima data dupa lungmetrajul "Domnul si doamna Smith", care a fost lansat pe marile ecrane in 2005, potrivit unor surse.

Potrivit site-ul Deadline.com, cele doua vedete urmeaza sa apara in filmul "The Counselor", regizat de Ridley Scott, o pelicula care ii mai are in distributie pe Michael Fassbender si Javier Bardem. Filmul va fi realizat pe baza romanului omonim scris de Cormac McCarthy.

Surse din industria cinematografica americana afirma ca filmarile vor debuta peste cateva luni, iar filmul va fi turnat in Europa, informeaza people.com. Atat cuplul Jolie-Pitt, cat si regizorul Ridley Scott poseda resedinte de vacanta in sudul Frantei.

Romanul celebrului si mult premiatului Cormac McCarthy prezinta povestea unui avocat respectat care incearca sa intre in afacerile cu droguri, dar descopera foarte repede ca este depasit de situatie. Michael Fassebender, cu care Ridley Scott a colaborat la "Prometheus", va interpreta rolul avocatului.

Anumite surse din industria cinematografica aseamana "The Counselor" cu exceptionalul roman "No Country For Old Men" de acelasi autor, adaptat de fratii Joel si Ethan Coen intr-un lungmetraj care a impresionat publicul si criticii de film.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

MEDIAFAX

FULLSCREEN
La 7 ani dupa "Domnul si doamna Smith", Angelina Jolie si Brad Pitt vor juca din nou impreuna intr-un film
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO