Angelina Jolie vrea mai mulți bani de la fostul soț: „Brad nu a plătit destul pentru pensia alimentară”

Angelina Jolie vrea mai mulți bani de la fostul soț: bdquo;Brad nu a plătit destul pentru pensia alimentară
Angelina Jolie (43 de ani) îl acuză pe Brad Pitt (54 de ani) că nu și-a făcut datoria de tată în ultimele 18 luni. Actrița a cerut marți în instanță ca fostul soț să plătească o pensie alimentară pe măsura pretențiilor ei.

În 2017, Angelina pretindea 100.000 de dolari pe lună de la Brad Pitt sub formă de pensie alimentară, pentru întreținerea celor șase copii ai cuplului. Marți, actrița a depus la Curtea Superioară din Los Angeles o întâmpinare, prin care îi cere fostului soț mai mulți bani pentru copiii lor. În documentele depuse în instanță se arată că Brad „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă”, de la separarea lor oficială, care a avut loc în septembrie 2016. Actrița a arătat în instanță că fostul ei partener nu și-a respectat angajamentele financiare, pe care cei doi le-au făcut „fără acte”.

Un purtător de cuvânt al actriței a declarat că acțiune demarată de Angelina Jolie are ca principal scop „încheierea mariajului într-un mod în care să clarifice următoarele etape din viața lor și să le permită ei și lui Brad Pitt să se reangajeze ca părinți devotați copiilor lor”, conform NBC. Brad Pitt nu a avut nicio reacție oficială în urma acțiunii fostei soții, însă un apropiat al acestuia a declarat că actorul e un om care își respectă promisiunile.

Brad și Angelina au pornit un război în instanță pentru custodia copiilor, după ce au ajuns la concluzia că între ei sunt diferențe ireconciliabile. Actrița a cerut custodia celor șase copii ai lor (din care trei adoptați) pe motiv că Brad Pitt este un tată iresponsabil, din cauza dependenței sale de alcool. Actorul s-a apărat în fața magistraților aducând probe că a urmat un tratament pentru a scăpa de patima alcoolului.

Brad și Angelina s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Mariajul lor nu a rezistat decât doi ani, cei doi depunând actele de divorț în septembrie 2016. În cei 12 ani de relație, Brad și Angelina au făcut trei copii – Shiloh (12 ani), Knox și Vivienne (10 ani) – și au adoptat alți trei – Maddox (16 ani), Pax (15 ani) și Zahara (13 ani).

FULLSCREEN
Angelina Jolie vrea mai mulți bani de la fostul soț: „Brad nu a plătit destul pentru pensia alimentară”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO