Angelina Jolie vrea să adopte încă un copil, „până la sfârșitul acestui an”

Angelina Jolie vrea să adopte încă un copil, bdquo;până la sfârșitul acestui an
Angelina Jolie, alături de Maddox (stânga) și Pax. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, adoptie, Brad Pitt, Maddox,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 Septembrie 2019
„Părăsită” de fiul cel mare, Maddox, care a plecat la facultate, Angelina Jolie se gândește serios să mai aducă un copil acasă. 

Surse din anturajul actriței susțin că Angelina Jolie își face planuri pentru cel de-al 7-lea copil. Actrița vrea să adopte încă un băiat, iar acest lucru s-ar putea întâmpla „în următoarele luni”, susțin surse citate de Radar Online.

Actrița are deja 3 copii adoptați – Maddox, Zahara și Pax – însă mai vrea unul, pentru a compensa lipsa băiatului cel mare. Maddox (18 ani) a început facultatea în Coreea de Sud, iar Angelina l-a dus personal în prima zi de școală.

Citește și: VIDEO Angelina Jolie și-a dus fiul cel mare la facultate. Imagini emoționante

„Plănuia acest lucru de ceva vreme, dar a pus totul pe pauză până după ce Maddox a părăsit oficial casa părintească”, mai notează publicația. Conform surselor citate, Angelina Jolie (44 de ani) vrea să adopte un nou copil până la sfârșitul acestui an.

FOTO: @xx_efu 

Tot apropiați de-ai actriței au dezvăluit pentru publicația americană că actrița a intrat în panică. Ea și-a dat seama că în curând va rămâne singură, copiii fiind deja mari și dornici de a crește independent. 

„Nu va trece mult până când Pax îl va urma pe Maddox la facultate, apoi Zahara va pleca, iar Shiloh se va muta, cel mai probabil de tot, cu Brad (Brad Pitt – n. red.). Asta o la lăsa singură cu gemenii, care petrec, de asemenea, tot mai mult timp împreună cu Brad. Nu poate face nimic în privința asta și o lasă plină de anxietate”, a declarat o sursă.

FOTO: Getty Images

Angelina Jolie are 6 copii cu Brad Pitt, dintre care trei adoptați și trei naturali. Pe lângă Maddox, Zahara și Pax, Angelina și Brad i-au crescut împreună pe Shiloh (13 ani) și pe gemenii Vivienne și Knox (11 ani).

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat în 2016, iar cei 6 copii ai lor au rămas la mama lor.  

FULLSCREEN
Angelina Jolie vrea să adopte încă un copil, „până la sfârșitul acestui an”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies