Angelina Jolie ”vrea să se împace cu Brad Pitt”. Cum a reacționat actorul

Angelina Jolie  vrea să se împace cu Brad Pitt . Cum a reacționat actorul
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, Brad Pitt, divort, se impaca,
Data: 12 Aprilie 2019
Acum doi ani și jumătate, Angelina Jolie i-a intentat divorț lui Brad Pitt.

La ora actuală, fostul cuplu își reglează încă detaliile legate de despărțire pe cale legală, însă ziarul The Sun consemnează că Angelina Jolie s-a răzgândit și vrea să își resusciteze căsnicia. 

Citește și: Brad Pitt a acceptat tot ce i-a cerut Angelina Jolie. Câți bani trebuie să scoată din buzunare

O sursă a declarat, în exclusivitate, pentru publicația menționată mai sus: ”Angelina i-a spus lui Brad că vrea să se împace, să fie din nou împreună”. Din acest motiv, actrița ”trage de timp” în negocierile care au loc în timpul procesului.

”Ea ar dori să fie, din nou, o familie și nu pare capabilă să meargă mai departe”, spune sursa pentru The Sun. ”De aceea este atât de dificilă și are tot felul de obiecții la fiecare detaliu al divorțului de Brad”.

Cu toate acestea, Brad Pitt nu este interesat, conform aceluiași ziar, să se întoarcă la fosta sa soție, dar își dorește să mențină o relație amiabilă cu Jolie, de dragul copiilor.

”El vrea să ajungă la o înțelegere - care s-ar fi putut întâmpla acum mai bine de un an - dar ea nu acceptă însă că lucrurile s-au sfârșit”.

Cele două vedete de la Hollywood sunt părinții lui Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) și gemenilor de 10 ani Knox și Vivienne. 

În luna ianuarie, Angelina Jolie (43 de ani) și Brad Pitt (55 de ani) au fost surprinși întâlnindu-se în două rânduri în cabinetele avocaților din Beverly Hills, pentru a discuta detaliile divorțului.

Cei doi actori, care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei  Mr. And Mrs. Smith, au fost împreună timp de opt ani înainte de a se căsători, în 2014.

Foto: Getty 

Vezi și: Seamana cu o Angelina Jolie mai tanara, dar nu asta a fost principala atractie. Vocea Elenei seduce fara efort

FULLSCREEN
Angelina Jolie ”vrea să se împace cu Brad Pitt”. Cum a reacționat actorul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO