Aniko Michnyaova, fotomodelul care s-a reprofilat pe timp de pandemie și muncește cot la cot cu românii

Aniko Michnyaova, fotomodelul care s-a reprofilat pe timp de pandemie și muncește cot la cot cu românii
Instagram @aniko_michnya_
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 25 Mai 2020
Data actualizare: 25 Mai 2020
La doar 32 de ani, fotomodelul Aniko Michnyaova a lăsat meseria care i-a adus celebritatea pentru a deveni angajată cu normă întreagă la o fermă de lângă Ross-on-Wye, din Herefordshire! 

Fotomodelul de origine maghiară s-a reprofilat pe perioada pandemiei și s-a gândit la un lucru total inedit pentru cariera sa! Ținând cont că lucrurile nu mergeau într-o direcție bună, având în vedere izolarea oamenilor in decursul a celor 2 luni, tânăra s-a angajat la o fermă unde a pus umărul la treabă și a început să adune sparanghel cot la cot cu migranții români! 

Tânăra a explicat că are experiență în domeniu deoarece când era copil, în țara natală, obișnuia să meargă la câmp pentru munci agricole. 

Cu toate astea, fotomodelul este plătit cu 8,70 de lire pe oră, ajungând la suma de 2000 de lire/lună, cam la fel cât este plătit și un român care muncește pământul englez. 

Încasările ei s-au înjumătățit spre deosebire de banii pe care îi câstiga din modeling, dar Aniko a declarat că nu o deranjează faptul că în prezent câștigă cu 50% mai puțin.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies