Anisia Gafton, clip viral pe Tik Tok după ce a câștigat titlul Regina Junglei

Anisia Gafton, clip viral pe Tik Tok după ce a câștigat titlul Regina Junglei
Citeste mai mult despre: Anisia Gafton, Regina junglei,
Data publicarii: 25 Noiembrie 2022
Data actualizare: 25 Noiembrie 2022
Joi seara, în cadrul finalei show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoare și, prin urmare, Regina Junglei.

Timp de trei luni s-a luptat cu cele mai mari frici ale ei. A trebuit să înfrunte șerpi, tarantule sau gândaci. A mâncat preparate culinare greu de privit, mirosit sau gustat. A locuit sub cerul liber, departe de casă, în mijlocul junglei, alături de alți oameni cu personalități diferite. Joi seară însă, deși a avut concurență puternică - Giani Kiriță și Sali Levent - Anisia Gafton a fost aleasă de către public Regina Junglei.

@anisiagafton The QUEEN of the Jungle ungle#videoxfoto #5pasidebine #5pasidebine #misiuneatiktok #emisiune #acting #cook #suntcelebru #queen #hairstyle #blondehair #glume ♬ My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic") - Céline Dion

Pentru a sărbători câștigarea acestui titlu, Anisia a postat pe contul ei de TikTok un clip amuzant, în care stă în picioare pe o barcă virtuală, în timp ce pe fundal se aude piesa lui Celine Dion ”My heart will go on”, de pe coloana sonoră a filmul ”Titanic”.

Fanii s-au grăbit să-i dea like-uri și să o felicite. ”A câștigat cine a meritat! Felicitări!”, ”Ți-ai închiriat Titanicul?”, au comentat fanii.
 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies