Aniversare în familia B.U.G. Mafia. Fiul cel mic al lui Caddy a împlinit șase ani

Aniversare în familia B.U.G. Mafia. Fiul cel mic al lui Caddy a împlinit șase ani
Citeste mai mult despre: Bug Mafia, Armin, Caddy, fiu Caddy, tataee,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Martie 2019
Data actualizare: 09 Iunie 2021
Dragoș Vlad Neagu (Caddy) și soția lui, Diana, își sărbătoresc azi fiul cel mic. Armin a împlinit șase ani, eveniment care a fost împărtășit cu toți prietenii lor de pe rețelele sociale.

În 21 martie 2013, Daddy Caddy s-a bucurat de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al familiei. Atunci și-ar fi dorit ca primul lui băiat, Alexandru Ștefan, să aibă o soră, însă soția lui, Diana, a adus pe lume tot un băiat. Dragoș Vlad Neagu e mai fericit ca niciodată și mândru de comorile lui. Azi, micuțul Armin a împlinit șase ani, moment care a fost împărtășit de mama lui cu toți prietenii de pe Facebook.

Berbecuțul nostru împlinește azi 6 ani! La mulți ani, ARMIN! Te iubim de înnebunim”, a scris pe Facebook Diana Sfetcu. Caddy a distribuit postarea pe contul lui de socializare, semn că e de acord cu soția lui.

Caddy îi poartă peste tot pe cei doi fii ai lui. De dragul lor și-a tatuat chipurile băieților pe corp și putem spune că artistul a avut mână bună.


Daddy Caddy și soția sa sunt împreună de 12 ani și fac echipă bună când vine vorba de îngrijirea copiilor. Au fost toți patru la mare, la schi, într-un tur prin țară și la celebrul Disneyland Paris.
 

Componenții legendarei trupe B.U.G. Mafia sunt toți bărbați însurați, însă unul singur nu are copii. Alin Adrian Demeter (Uzzi) e căsătorit din 2016 cu Floriana Motrogan (Demeter) și a considerat că nu a venit momentul să facă acest pas.

Vlad Irimia (Tataee) are trei copii cu soția sa, Ramona: o fată și doi băieți. Toți cinci locuiesc în Barcelona, unde s-au mutat definitiv în urmă cu un an și nouă luni. Recent, Tataee a vorbit într-un interviu acordat PROTV.RO cum e viața „după blocuri” în Barcelona. Citește interviul AICI!

Te-ar mai putea interesa și asta:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies