Anna Lesko și Costi Ioniță, o nouă colaborare! Au lansat „Place”, alături de Iancu Sterp, Emily Burghelea și Ra

Anna Lesko și Costi Ioniță, o nouă colaborare! Au lansat Place , alături de Iancu Sterp, Emily Burghelea și Ra
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Noiembrie 2020
Data actualizare: 17 Noiembrie 2020
Au trecut aproximativ patru luni de când Costi Ioniță a colaborat pentru prima dată cu Anna Lesko și au reușit să cucerească mediul online cu piesa „Ivanko”, pe care artista a cântat-o alături de Culiță Sterp.

Videoclipul melodiei „Ivanko” a ajuns rapid în trending la acea vreme, iar până acum are aproape 18 milioane de vizualizări pe YouTube. După acea colaborare de succes, Anna Lesko și-a făcut din nou auzită vocea pe o piesă a lui Costi Ioniță, „Binele nostru”, pe care s-au mai regăsit Emy Alupei, Anda Adam, Claudia Pavel (Cream) și Minodora și care a adunat 3 milioane de vizualizări în două săptămâni.

Acum, concurenta de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” revine cu o nouă melodie, „Place”, care este o colaborare cu Iancu Sterp, Emily Burghelea și Ra, fiind, de asemenea, o piesă compusă și produsă de Costi Ioniță.

„Alex Ceaușu și Costi Ioniță nu contenesc să mă uimească cu resursele lor de inspirație. Zici că se trezesc în fiecare dimineață updatați la noile cerințe din industria muzicală. Sunt parcă și mai creativi ca oricând altcândva. Și uite așa am primit un telefon într-o după-amiază să vin în studio. Zis și făcut. Mi-a plăcut propunerea, am înregistrat pe loc partea mea din piesă. Filmările au decurs într-o atmosfera extrem de hot. Era atât de multă senzualitate și încărcătură, încât aveai impresia că vor exploda oglinzile și platoul de filmare din pricina protagoniștilor. Din punctul meu de vedere, «Place» reflectă atracția la toate nivelurile și multă senzualitate. Îți deschide porțile către un joc al seducției unde jucătorii știu să joace cartea”, a spus Anna Lesko.

Vezi și: TikTok te învață cum să îți petreci timpul în pandemie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!