Annette Bening, despre fiica ei transsexuală. ”Sunt foarte mândră de el”

Annette Bening, despre fiica ei transsexuală.  Sunt foarte mândră de el
Annette Bening și Warren Beatty
Citeste mai mult despre: Annette Bening, transsexuala,
Data: 03 Decembrie 2019
Actrița Annette Bening a vorbit recent despre fiica ei transsexuală.

Deși este renumită pentru faptul că preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale, Annette Bening a vorbit despre acest subiect în cadrul unui interviu, când a adus în discuție o carte pe care fiul ei, Stephen Ira, i-a oferit-o.

Citește și: Se transformă în băiat la 13 ani! Primul copil al cuplului Jolie-Pitt, tratament hormonal pentru a nu mai fi fată

Nuvela ”Little Fish”, semnată de Casey Plett, este povestea unei tinere transgender care află, spre surprinderea ei, că și bunicul ei ar putea fi transsexual.

Actrița a spus apoi despre Stephen Ira: ”A reușit să gestioneze ceva extrem de dificil cu stil și inteligență. Este o persoană cu personalitate foarte bine definită și sunt foarte, foarte mândră de el”. 

Stephen Ira (27 de ani) este primul născut al cuplului Annette Bening - Warren Beatty. Deși s-a născut fată și a primit numele de Kathlyn Elizabeth, acesta s-a identificat drept băiat la 14 ani și de atunci a început tranziția. 

În trecut, Warren Beatty și-a exprimat sprijinul pentru fiul său, declarând pentru Vanity Fair: ”Este un geniu revoluționar, este eroul meu, la fel ca toți copiii mei”. 

Stephen Ira, care este poet și scriitor, postează pe contul său de Twitter mesaje de sprijin pentru comunitatea trans. ”Sunt atrăgător pentru oameni care nu sunt trans. Am un iubit minunat. Voi toți puteți fi iubiți și adorați”. 

Vezi și: Profil de Celebritate - Angelina Jolie

Foto: Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Annette Bening, despre fiica ei transsexuală. ”Sunt foarte mândră de el”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO