Antonia, prima vacanță cu toți cei trei copii. Cât de frumoși sunt împreună

Antonia, prima vacanță cu toți cei trei copii. Cât de frumoși sunt împreună
Citeste mai mult despre: Antonia, copii,
Autor: Cora Popeanga
Data: 05 August 2019
  Cântăreaţa Antonia (30 de ani) a publicat pe rețelele socaile mai multe fotografii în care apare alături de toţi cei trei copii ai săi.

Antonia și Alex Velea se bucură de o vacanță mult așteptată, în Italia, acolo unde se află și băieții lor, dar și Maya, fiica artistei din căsnicia cu Vicenzo Castellano. 

 

Antonia și-a exprimat fericirea și pe rețelele socaile, unde a postat două fotografii adorabile cu cei trei copii ai săi: Maya, în vârstă de opt ani, Dominic (4 ani) şi Akim (2 ani)- copii pe care Antonia îi cu artistul Alex Velea.   

 

După separarea de Vincenzo Castellano, Maya a rămas să locuiască în Italia, la tatăl ei și de bunicii paterni. 

 

Şi Alex Velea a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de Antonia şi cei trei copii, alături de mesajul „Familia“.  
 

Deschide GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea mai multe fotografii cu Antonia și copiii ei


Antonia și Alex Velea  formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi cântăreți sunt împreună de 6 ani, dar și-au recunoscut relația de-abia după ce artista a rămas însărcinată cu primul copil. 

 

 "Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior." , spunea Alex Velea în trecut. 

 

 

 Antonia și primul ei soț e află în proces de divorț de mai mulți ani.  Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria, însă mariajul lor a ținut din 2010 până în 2014.  


Vezi și:


sursa foto: Instagram

FULLSCREEN
Antonia, prima vacanță cu toți cei trei copii. Cât de frumoși sunt împreună
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO