• PRO TV
  • Antonia, la un pas de un accident vestimentar dezastruos. Rochia decoltata si despicata i-a pus probleme 

Antonia, la un pas de un accident vestimentar dezastruos. Rochia decoltata si despicata i-a pus probleme 

Antonia, la un pas de un accident vestimentar dezastruos. Rochia decoltata si despicata i-a pus probleme 

Sibiul a gazduit unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din acest an, Media Music Awards 2014. Aproape 30 000 de spectatori au fost prezenti in Piata Mare din Sibiu si s-au bucurat de un show incendiar, alaturi de vedetele muzicii romanesti. 

Artistele momentului au imbracat tinute elegante, studiate cu atentie, insa Antonia a fost una dintre cele mai apreciate aparitii ale serii.

De cand este insarcinata, Antonia, care pana acum si-a obisnuit fanii cu aparitiile discrete si destul de cuminti, a devenit mai indrazneata, iar prezenta sa la Gala Media Music Awards, de la Sibiu, a atras toate privirile.

Cantareata insarcinata in cinci luni a optat pentru o rochie galbena, cu un decolteu adanc si o despicatura generoasa pe picior, astfel ca tinuta sa i-a pus mari probleme, scrie cancan.ro.

 

Antonia a fost la un pas de un accident vestimentar dezastruos, in timpul unui interviu, cand a facut mari eforturi pentru a-si acoperi picioarele si a evita sa arate mai mult decat trebuie. 

VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI

Tinuta sexy a artistei a primit multe complimente, iar fanii i-au transmis ca radiaza de cand este insarcinata a doua oara. Spre deosebire de evenimentul la care a participat in urma cu o saptamana, Antonia nu a mai fost insotita de iubitul ei, Alex Velea, la Sibiu, asa ca a socializat cu buna sa prietena, Sore, care a si prezentat Media Music Awards alaturi de Adrian Sana.

 

Post by Sore.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni